Sommerhus mh91587

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Direkte ved Markkleeberger See: Familievenligt feriekompleks med komfortable feriehuse, indendørs swimmingpool, sauna og mange aktiviteter for store og små. Det nyudviklede Leipziger Neuseenland ligger omkring den livlige kultur- og messeby Leipzig. Her er der i de senere år sket en vidunderlig forandringsproces og der er skabt et smukt søområde med rekreative og rekreative landskaber. Markkleeberger See byder på tre strandområder og en strandpromenade med butikker og restauranter samt Markkleeberg-kanoparken.Detaljer: Forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøring, WiFi Omfattende babyudstyrAktiviteter i nærheden: Markkleeberger See er et sandt paradis for vandsportsentusiaster og ideel for dem, der kan lide at være aktive på ferie. Her kan du slappe af og slappe af på de vidstrakte strande, men også nyde den maritime feriefølelse. Udover stand-up padling, windsurfing, bådudlejning og kanoture, er der også den betagende mulighed for at dykke i vandet i Markkleeberg kanopark med en tømmerflåde eller tube. Du kan også se den tyske kano elite og rekreative kanosejlere udføre dristige og kunstfærdige manøvrer. Spændende konkurrencer og spektakulære sjove sportsbegivenheder glæder ikke kun deltagerne, men også tilskuerne. Området omkring Markkleeberger See er også ideelt til vandreture, skøjteløb og cykling. I løbet af din ferie bør du også besøge Leipzig - den livlige messe- og universitetsby byder ikke kun på mange kulturelle og arkitektoniske højdepunkter, men også en bred vifte af muligheder for natugler Mobilitet: Nogle huse er velegnede til personer med nedsat mobilitet, efter anmodning

Afstande

  Vand: 0.25 km
  Tog: 9 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(spisebord, kogeplade(Komfur med en kogeplade, glaskeramisk), elkedel, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), DVD-afspiller, radio, CD-afspiller), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(badekar, toilet), badeværelse(bruser, toilet))

pejs, tørretumbler(betalt), sauna(paid), vaskemaskine(betalt), receptioner, varme, terrasse(deles med andre gæster), havemøbler, parkering, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh89569
mh89568
mh93546