Ferielejlighed mh91204

  • Ferielejlighed
  • 3 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Den smukke lejlighed ligger direkte ved Østersøen. På kun 30 m er du på stranden og strandstole er til rådighed. Boligen kan rumme op til tre personer med et soveværelse, et badeværelse, en dejlig stue og spisestue og et fuldt udstyret køkken. Nyd solen og stilheden ved havet eller udforsk de smukke omgivelser i Flensburger fürde. Holnis-halvøen rager ud fra Glücksburg (Østersøen) mod nord i Flensborg Fjord og er den nordligste spids af Tysklands Østersøkyst. Her ligger et 400 hektar stort naturreservat, som du kan udforske på godt afmærkede vandrestier med en enestående udsigt over Flensborg Fjord og til Danmark. Et sandt paradis for ornitologer, natur- og planteelskere. Også på halvøen, med udsigt over yderfjorden, ligger den smukke, fine sandstrand Holnis "Drei" med sin cirka tre kilometer lange naturlige promenade. Bade- og spastranden regnes for den smukkeste strand i Flensborg Fjord. Nyd den smukke panoramaudsigt over Flensborg Fjord og Østersøen til vores danske naboer.Detaljer: WLANIkke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Restauranter: 0 km
  Vand: 0.03 km

Faciliteter - indendørs

3 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(kabel, parabol), spisebord, varme(elektrisk)), soveværelse(enkeltseng, dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer))

tørretumbler(deles med andre gæster, betalt), vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), terrasse, havemøbler, parkering, Parasol, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh91203
mh91205