Sommerhus mh90964

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Hyggeligt rækkehus kun 800 m fra Østersøen og 300 m fra centrum af det populære Østersøresort. Slap af i en strandstol på den hyggelige terrasse, mens de små gæster kan lege og boltre sig i haven. Zingst ligger på halvøen Fischland-Darß-Zingst, midt i nationalparken West Pomeranian Lagoon. Med Østersøen på den ene side og lagunen på den anden, er Zingst ideel til rekreation for badegæster og naturelskere.Detaljer: 1 flaske mousserende vin ved ankomsten som velkomst WiFi-aktiviteter i nærheden: Svømmeentusiaster vil få noget for pengene her, da den let skrånende sandstrand er særdeles velegnet til familier med små børn. Aktive feriegæster kan opdage originale steder og mangfoldigheden af natur og fugle via et omfattende netværk af cykel- og vandrestier. Tag en tur til Darßer Arche i Wieck eller til Natureum Darßer Ort. Lad dig forkæle på en af de mange restauranter i den livlige bymidte og nyd stilheden. Surfing, sejlads eller kanosejlads, her har du ideelle forhold for vandsportIkke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Strand: 0.8 km
  Restauranter: 0.2 km
  Vand: 0.8 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (tekøkken(elkedel, brødrister, komfur(glaskeramisk), emhætte, kaffemaskine, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), DVD-afspiller, radio, CD-afspiller, varme(gas)), badeværelse(bruser, toilet, varme(gulvvarme), føntørrer))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, Fjernsyn(parabol)), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, toilet, føntørrer))

Loft: (soveværelse(2x enkeltseng))

grill, vaskemaskine, terrasse, have, cykelopbevaring, havemøbler, parkering, Parasol, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kogeplade
Ovn
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh90962
mh90961
mh90958
mh90969
mh90970
mh90971