Sommerhus mh90921

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Omgivet af natur, et stenkast fra den store Østersøstrand, kan du lade hverdagen bag dig i denne ferie- og campingpark. Feriehusenes rustikke landstedsstil skaber en dejlig atmosfære ved ankomsten, hvor især børnefamilier føler sig godt tilpas. På smukke sommerdage kan du tilberede morgenmad udenfor og planlægge dagen med friske rundstykker med marmelade: Skal du direkte til havet, eller er der en anden spændende dagstur på programmet? Eller glæd dig til en dag med wellness for en forandring: Ferieparken har et stort saunaområde med opvarmet indendørs pool (mod betaling). Du kan selvfølgelig også plaske i den store udendørs pool (mod betaling) og blande en cocktail i baren. I området er der nogle butikker med dagligvarer og restauranter og en snackbar på stranden. Hohe Düne er et distrikt i Rostock og et statsanerkendt feriested ved Østersøen. Stedet har fået sit navn fra klitten, som lå omkring en kilometer øst for mundingen af Warnow.Aktiviteter i nærheden: Hvad med en dagstur til Prerow, Zingst (60 km) eller Kühlungsborn (50 km)? På vej til Kühlungsborn anbefaler vi et mellemlanding i Bad Doberan. Herfra kunne man i øvrigt fortsætte med "Molli", badedamptoget. Efter kun cirka en time i bil kan du også nå Stralsund. Et besøg i Ozeaneum der er et must for din familieudflugt. Men du kommer ikke til at kede dig et øjeblik i umiddelbar nærhed af dit sommerhus. Hohe Düne-klatreskoven ligger for eksempel et stenkast fra dit sommerhus og indbyder til at svinge fra træ til træ som Tarzan eller klatre over vaklende broer som Indian Jones. En byrundtur gennem Rostock eller en dag i zoologisk have er naturligvis også ideelle. Mellem isbjørne og

Afstande

  Strand: 0.3 km
  Restauranter: 0.5 km
  Vand: 0.3 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Fitnessrum
Tørretumbler
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (køkken-alrum(spisebord, kogeplade(Komfur med to kogeplader, elektrisk), elkedel, kaffemaskine, køleskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), radio), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

På 1. etage: (svalegang soveværelse(via forholdsvis stejle trapper)(enkeltseng, enkeltseng))

Minimarked, Cykeludlejning, Minigolf, Ridning, Restaurant, Biograf, Legeområde, sofahjørne, bar, tørretumbler(deles med andre gæster, betalt), Bubble bath(deles med andre gæster, betalt), sauna(deles med andre gæster, betalt), vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), varme(elektrisk), terrasse, havemøbler, parkering, Parasol, swimmingpool(deles med andre gæster, betalt, indendørs), swimmingpool(deles med andre gæster, betalt), tennisbane(deles med andre gæster), bordtennisbord(deles med andre gæster), fitnessapparater(deles med andre gæster), barnestol, baby crib(paid)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh90920
mh109231
mh109230
mh90922