Ferielejlighed mh90920

  • Ferielejlighed
  • 4 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Her kan du føle dig helt tilpas. Ikke kun din rummelige og komfortabelt indrettede lejlighed lader intet tilbage at ønske, hele miljøet i ferie- og campingparken direkte på stranden ved Østersøen garanterer en afslappende og ubekymret ferie for familier. Dit sommerhus byder dig næsten på komforten som et hotel - hvis du ønsker det, kan du endda få morgenmad leveret (mod betaling). Så tilbring dagen på den rummelige strand eller i wellness-området i ferieparken. Brugen af svømmebassinerne og saunaerne er gratis.Om aftenen inviterer det landlige køkken i din lejlighed til at lave mad sammen - udover mange praktiske redskaber gør mikroovn og opvaskemaskine dine opgaver nemmere. Så kan du slutte dagen af i en strandstol på din store balkon.Hohe Düne er et distrikt i Rostock og et statsanerkendt feriested ved Østersøen. Stedet har fået sit navn fra klitten, der lå omkring en kilometer øst for udmundingen af Warnow. I nærheden er der nogle butikker med dagligvarer og restauranter og en snackbar på stranden.Aktiviteter i nærheden: Klatreskoven Hohe Düne ligger kun et stenkast fra dit feriehus og inviterer dig ligesom Tarzan til at svinge fra træ til træ eller klatre over vaklende broer som f.eks. Indian Jones. Følg derefter kystvejen mod Warnemünde (færgeforbindelse) og nyd den maritime atmosfære på Alter Strom eller rundt om pladsen ved fyrtårnet. En byrundtur gennem Rostock eller en dag i zoologisk have er naturligvis også ideelle. Mellem isbjørne og pingviner, løver og geparder kan du opdage nogle af de smukkeste dyrehabitater i Tyskland.Et højdepunkt, især hvis du rejser med børn, er et besøg på Karls Erlebnishof i RövershagenIkke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Strand: 0.3 km
  Restauranter: 0.5 km
  Vand: 0.3 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Etage nr.
DVD
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Fitnessrum
Tørretumbler
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Ferielejlighed
På 1. etage: (åbent køkken(spisebord, kogeplade(glaskeramisk), brødrister, kaffemaskine, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(dobbeltskabsseng, Fjernsyn(parabol), DVD-afspiller, radio), badeværelse(bruser, toilet))

På 2. etage: (svalegang soveværelse(dobbeltseng))

Minimarked, Cykeludlejning, Minigolf, Ridning, Restaurant, Biograf, Legeområde, sofahjørne, bar, tørretumbler(deles med andre gæster, betalt), Bubble bath(deles med andre gæster), sauna(deles med andre gæster), vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), balkon, varme(elektrisk), havemøbler, parkering, Parasol, swimmingpool(deles med andre gæster, indendørs), swimmingpool(deles med andre gæster), tennisbane(deles med andre gæster), bordtennisbord(deles med andre gæster), fitnessapparater(deles med andre gæster), barnestol, baby crib(paid)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn

Faciliteter - udendørs

Balkon
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

3 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh109231
mh109230
mh109229
mh90921
mh90922