Sommerhus mh89937

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Eksklusivt feriehus på Schlosshotel Wendorf's grund i nærheden af Schwerin. Med 200 kvadratmeter boligareal og en yderst komfortabel indretning er boligen en sand oase af velvære. En finsk sauna samt et rum med bordfodbold giver mulighed for aktiviteter inden for egne fire vægge. Derudover kan du også benytte dig af Schlosshotellets morgenmad, som ligger kun 100 m derfra. Du kan forbedre dit handicap på den nærliggende golfbane. Der er også et professionelt rideanlæg ved foden af slotsparken.

Feriehuset ligger i umiddelbar nærhed af det femstjernede Schlosshotel Wendorf og kun få kilometer fra Schwerin. Omgivet af det charmerende landskab i Mecklenburgs søområde har du mulighed for at opleve kunst og kultur i delstatens hovedstad og aktivt udforske den smukke natur i Sternbergs søområde.

Highlights inkluderet: WLAN, sengelinned, håndklæder, sauna forbrugsafhængige energiomkostninger, slutrengøring.

Aktiviteter i nærheden: Golfbanen WINSTONgolf, som ligger kun 10 minutters kørsel derfra, er en af de mest charmerende golfbaner i hele Europa. Som gæst på Schlosshotel får du rabat på greenfee på de tre baner på banen. Men omgivelserne omkring Schlosshotel byder også på mange muligheder for aktiviteter i den friske luft. Regionen er perfekt til udstrakte cykelture eller hyggelige gåture og vandreture. Udflugter til Schwerin og Rostock eller en dag på stranden ved Østersøen kan varmt anbefales herfra.

Afstande

  Strand: 40 km
  Restauranter: 0.1 km
  Vand: 40 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (tekøkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, emhætte, kaffemaskine(kaffetragt), ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), spisebord, sofahjørne), soveværelse(dobbeltseng(boxmadras), Fjernsyn(parabol)), badeværelse(guest toilet, håndvask))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng(boxmadras)), soveværelse(dobbeltseng(boxmadras)), soveværelse(dobbeltseng(boxmadras)), badeværelse(badekar, bruser, håndvask, toilet, bidet, pissoir))

Kælderetage: (tørretumbler, sauna(privat), vaskemaskine)

bicycle room, grill, varme(olie), terrasse, have, havemøbler, parkering, parkering, barnestol, baby crib(free)

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kogeplade
Ovn
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh89936
mh89935
mh89933
mh89947
mh89948
mh89949