Hytte mh89594

  • Hytte
  • 2 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Hytteparken ligger et stenkast fra Diemelsee. Nyd den højeste komfort i de hyggelige hytter, som kan rumme op til seks personer. Soveværelserne har hver to højkvalitets boxmadrasser, der kan skubbes sammen og bruges som dobbeltseng. I det fuldt udstyrede køkken finder du alt hvad du behøver til madlavningsaftener eller grill på terrassen. Alternativt kan du også gå til restauranten i Göbels Seehotel À; spisning a la carte. På hotellet har du også mulighed for at booke wellness-behandlinger og give slip på hverdagens stress.Detaljer: WiFi Forbrugsbaserede energiomkostninger, sengelinned, håndklæder, slutrengøringAktiviteter i nærheden: Det smukke naturlandskab på Diemelsee indbyder til lange gå- og cykelture. Reserver en af de fire e-cykler i chaletparken (mod betaling) og udforsk området. For familier er der også en tur til eventyrbadet 300 m væk, som garanterer badehygge året rundt med sine indendørs og udendørs pools. Alle hytternes gæster modtager en poolbillet per dag og kan slappe af i poolsaunaen til nedsat pris. I umiddelbar nærhed af hytterne finder du også en legeplads og Diemelsee Golf Park, hvor du kan spille minigolf med hele familien. I vintermånederne inviterer det alsidige skiområde i Willingen jer til at stå på ski sammen og nyde afterski-mængderne.Ikke egnet til personer med nedsat mobilitet

Afstande

  Vand: 0.05 km

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
2 Soveværelser
4 Enkeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Tørretumbler
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), stue / spisestue(Fjernsyn(fladskærm), spisebord, sofahjørne, stereoanlæg), toilet(håndvask, toilet), pulterkammer(tørretumbler, vaskemaskine, strygebræt, strygejern))

På 1. etage: (soveværelse(2x enkeltseng), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer))

grill, varme(gas), terrasse, cykelopbevaring, havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, opened from May upto and including Sep), havepejs, Solcreme, baby crib(paid)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Ski lifte: 20 km

Lignende boliger

mh61346
mh21495
mh21482
mh89595
mh89596
mh89597