Sommerhus mh89486

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Nyt, luksuriøst hus med møbler af høj kvalitet i udkanten af Berlin og Spreewald i Selchow-distriktet Storkow. Området, der er rigt på skove og søer, er en sand perle for feriegæster, der elsker naturen. På den nærliggende gård kan du og dine børn opleve dyr og købe friske æg eller honning. I den lille by Storkow udgør den gamle bydel og markedet med de tilstødende gader byens historiske centrum. Så hvis køkkenet i sommerhuset forbliver koldt, skal du bare lade dig forkæle på en af de forskellige restauranter og værtshuse. Detaljer: WLAN Aktiviteter i nærheden: Badeområdet ligger på den nordlige bred af søen Storkower See, en vidunderlig mulighed for at køle af, bade og svømme på varme sommerdage. Med sine 6 kilometer lange og cirka 1,2 kilometer brede er søen også et populært sejler-, ro- og kanoområde. Landingspladsen med Scharmützelsee turbåde for passagerbåde er meget tæt på lido. Tip: En rundvisning på Storkow Slot med dens hyggelige BurgCafé og et besøg i den imponerende indre klit på Waltersberge - skabt for 8.000 til 10.000 år siden, bevokset med sjældne steppeplanter og med en højde på 36 meter unik i Brandenburg Mobilitet: ikke egnet til mennesker med begrænset mobilitet mobilitet

Afstande

  Restauranter: 3 km
  Vand: 1 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
0 Etage nr.
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Tørretumbler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (åbent køkken(kogeplade(glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab, fryser), stue / spisestue(Fjernsyn(parabol), radio, CD-afspiller), soveværelse(2x enkeltseng), badeværelse(bruser, toilet))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, toilet), badeværelse(bruser, toilet))

grill, tørretumbler, vaskemaskine, varme(gas), terrasse, havemøbler, parkering, parkering, Parasol, barnestol, baby crib(paid)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh89506
nsdbb105