Ferielejlighed mh88776

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Bolig i middelhavsstil med små rækkehuse kun 5 minutters gang fra det historiske centrum af middelalderbyen Aigues-Mortes. De moderne indrettede lejligheder har alle en terrasse, og nogle er fordelt på to etager. En opvarmet fælles pool med solterrasse inviterer dig til at svømme. Den nærmeste sandstrand ligger omkring 6 km væk og kan hurtigt nås i bil. I middelalderfæstningen Aigues-Mortes ligger en charmerende landsby med mange romantiske gader. I den livlige bymidte finder du forskellige butikker, restauranter og barer. Der er også et marked her søndag og onsdag. Området omkring Aigues-Mortes, Petite Camargue, er præget af våde enge og saltvandssøer. Havsaltproduktion spiller en stor rolle i dette. Saltmarkerne med deres lyserøde vand er en fryd for øjet. Om sommeren kan du endda deltage i salthøsten her.Detaljer: WLANAktiviteter i nærheden: Gå en tur over den fuldt bevarede bymur og den smukke gamle by Aigues-Mortes. Eller du kan opdage de typiske landskaber i Camargue på hesteryg, for eksempel under en tur langs stranden. Flere stalde i nærheden tilbyder forlystelser for alle niveauer. Et besøg i en vinkælder er også umagen værd; Camargue, en del af området Bouches-du-RhÔne, producerer Vin des Sables de Camargue, vinen der vokser i sandet - Aigues-Mortes er hovedstaden i denne drik Mobilitet: nogle genstande er velegnede til personer med nedsat mobilitet forskning

Afstande

  Vand: 6 km

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Badekar
Trådløst
  Feriebolig: Ferielejlighed
Stueetage: (tekøkken(kogeplade(glaskeramisk), elkedel, brødrister, kaffemaskine(kopper, kaffetragt), mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køleskab), stue / spisestue(dobbeltsovesofa, Fjernsyn))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng eller 2 enkeltsenge Senge), soveværelse(dobbeltseng))

badeværelse(badekar, toilet), vaskemaskine(deles med andre gæster, betalt), receptioner, varme(elektrisk), klimaanlæg, terrasse, havemøbler, parkering, swimmingpool(deles med andre gæster, udendørs, opvarmet), baby crib(paid)

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Tekøkken

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh88775
mh88766
mh88193
mh93422
mh93423
mh93523