Sommerhus mh84043

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Dette velindrettede stenhus på hele 120m2 er opført i 2005 på en 1204m2 stor grund omgivet af skøn natur i rolige omgivelser. Huset ligger for enden af blind vej, så børnene kan færdes frit.

Huset fremtræder lyst og venligt med hvidmalede, vandskurede vægge. Her er brændeovn og gulvvarme overalt. Huset er moderne og velmøbleret med alt i inventar.

Stor stue med stort vinduesparti, hvilket giver et fantastisk lysindfald. Stuen er møbleret med moderne og pæne møbler, der er kombineret med spiseplads, og ligger i forlængelse af køkkenet. Stuen indeholder TV med kanaler fra Stofa, DVD, CD og radio med surround.

I det store lyse badeværelse, hvor lyset kan dæmpes, frister et boblende spa. Gennem en glasdør er der adgang til husets sauna. I et mindre badeværelse kan en dukkert under bruseren også gøre underværker.

Køkkenet er udstyret med masser af køkkenredskaber, hårde hvidevarer (varmluftsovn, glaskeramiske kogeplader, mikrobølgeovn, køl/frys og opvaskemaskine), brødrister, el-mixer, kaffemaskine og el-kedel.

Fra køkkenet er der adgang til overdækket terrasse belagt med herregårdssten. Den 40m2 store sydvendte terrasse giver rig lejlighed til at være ude og nyde varmen. En terrassevarmer sørger for varmen langt ud på aftenen. På terrassen findes en kæmpe massiv træbænk, hvor måltiderne kan nydes. Et bord og nogle stole kan dog godt flyttes ud i haven for bedre at nyde aftensolen.

Børnene kan bruge rigtig mange timer med at lege i den store sandkasse, gynge på gyngerne eller lege i det overdækkede legetårn. Legetårnet består af rutchebane, klatrevæg og et rat.

Området omkring Helberskov består af en enestående natur fyldt med rådyr, fasaner, harer, egern og en masse fugle. Hvis man er heldig, kan mange af disse dyr ses tidlig om morgenen fra vinduet. Er man til fiskeri kan dette nydes enten fra molen i Helberskov eller fra kanten af havet ud mod Kattegat. Den fineste børnevenlige sandstrand findes i nærheden af feriebyen Øster Hurup godt 6 km fra Helberskov.

Er man løbet tør for gode ideer, kan man surfe på nettet efter seværdigheder, spisesteder, udflugtssteder, etc. på den lynhurtige, gratis internetforbindelse. En effektiv måde at kombinere ferie og arbejde på.

Du får et velisoleret hus, der holder godt på varmen, og kan bruges hele året. En luft til vand varmepumpe sørger for en ekstrem billig opvarmning af huset, både brugsvand og varme.

Huset er kørestolsvenlig da der ikke forefindes dørtrin (bortset fra dørtrin ved indgangene til huset) og alle døre er 90cm brede.

Afstande

  Strand: 6 km
  Butikker: 3 km
  Restauranter: 3 km
  Vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
3 Køjesenge
1 Madrasser
1 Barneseng
2 Barnestol
120 Størrelse m2
DVD
Møbleret
Radio
TV
CD
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Opvarmet
Bruser
Badekar
Børnehøjstol
Barneseng
Strygejern
Strygebræt
Tørretumbler
Engelske kanaler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Stereoanlæg
Fladskærms-TV
Trådløst
Blueray-afspiller
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat have
Havemøbler
Privat parkering
Overdækket terrasse
Gynge
Sandkasse
Rutsjebane
Legeplads
Parkering
Trampolin

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
Børnevenligt
Husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Tilgængelighed - Kørestolsbrugere

Kørestolsvenligt

Lignende boliger

mh8373
mh83524
mh83246
mh84640
mh8724
mh8870