Ferielejlighed mh83998

  • Ferielejlighed
  • 11 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Denne bolig er fuldstændig nyopført som en tilbygning til et eksisterende ældre bondehus. Huset er på 230 kvm og hænger sammen med den ældre bygning. De to boliger er dog alligevel 100% adskilte; begge med egen indgang og egen terrasse. Huset er totalt moderne med store vinduespartier, gulvvarme overalt og en helt usædvanlig og spektakulær udsigt mod havet.

Boligen har ikke aircondition, men et hav af vinduer, der kan åbnes, skulle det blive for varmt.

Boligen har et stort køkken-alrum med gulv til loft vinduer, et stort spisebord med 10 spisestole samt tilbagetrukket gulvplan, så du fra kælderetagen har frit kig helt op til 1. sal. Der er glashegn så den gode udsigt ikke spoleres samt hyggekrog med bænk og lille bord, hvor yderligere 2-3 personer kan sidde og spise.

Fra køkken/alrum er der nedgang til kælderetagen, som dog langt fra er en traditionel kælder. Nederste etage går ud i grundplanet, og man sidder derfor i forlængelse af både hav og natur. På denne etage er der et stort soveværelse, en rummelig og hyggelig tv-stue samt et stort badeværelse med kar og bruseområde.

1. salen rummer tre gode, funktionelle soveværelser samt et stort gavlværelse med den smukkeste udsigt. Der er en fascinerende fordelingsgang med diverse vinkler og hyggeligt lysindfald. Vinduerne kan mørklægges i alle værelser på nær gavlværelset.

Derudover er der adgang til to store værelser en-suite, som ikke er renoverede men super funktionelle. Her er der plads til to sovende - men med mulighed for en ekstra madras. Disse to værelser er på ca. 70 kvm, hvilket kommer ud over de 230 kvm. Samlet set har denne bolig 11 sovepladser.

Boligen er omgivet af en stor grund på 15.000 kvm. inkl. en ca. 500 m. kystlinje. Hele grunden er selvfølgelig tilgængelig for lejere af begge ferieboliger, skulle de begge været lejet ud på samme tid.

I haven længst væk fra havet, er der en plantage med æbler, pærer og blommer. Der ligger også et gammelt fundament, hvor man i gamle dage spillede musik og dansede. Haven består af et utal af forskellige træer, planter og blomster.

Ved havet står den fineste lille hytte, hvor man kan nyde frokost, eftermiddagskaffe eller hvad man nu har lyst til. Huset er gammelt, men du finder ikke noget med mere sjæl og charme. Inde i huset står et bord, hvor man kan sidde 8-10 personer. Udsigten er fuldstændig magisk – med havet lige for fødderne og kig til Christians Ø. Ved siden af den lille hytte, kan man bade. Der er en lille anlagt havn, hvor man kan hoppe i vandet. Den lille havn ligger foran vores nabos hus, men den er frit tilgængelig for alle og en del af vores grund.

Husets helt store attraktion om sommeren, er vores pool. Poolen er åben for alle hver dag imellem kl 9-18, 15. juni - 15. august. Den er ikke opvarmet, men kan komme over 20 grader i løbet af en god sommer. Der er liggestole og havebord/stole til rådighed. Vis hensyn ved poolen og pas på hinanden. Der er ikke nogen livredder. I den ene ende – den ende med vippe – er der ca. 2 meter dybt. I den anden ende er der 90 cm. dybt.

Der er et stort fælleslokale, som kan benyttes til fx. spil, leg, yoga, bordtennis osv. Lokalet ligger i forlængelse af poolen og der er adgang til lokalet både fra bolig 1 og 2. Dette rum er fælles. Fælleslokalet kan benyttes alle dage imellem kl 10-18.

Derudover er der en trampolin i haven.

Afstande

  Strand: 4 km
  Butikker: 4 km

Faciliteter - indendørs

11 Sovepladser
6 Soveværelser
1 Enkeltsenge
5 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
230 Størrelse m2
Møbleret
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Badekar
Tørretumbler
Støvsuger
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Ferielejlighed
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kedel
Køleskab
Kogeplade
Ovn
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Grill
Fælles pool
Terrassemøbler
Havemøbler
Udendørs pool
Legehus
Vippe
Parkering
Trampolin
  Grund: Åben naturgrund
  Terasse: Åben terrasse
  Have: Fælles have
  Pool åben fra: Juni
  Pool åben til: August

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
Børnevenligt
Husdyr tilladt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
Udlejes ikke til institutioner
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Havudsigt
Pool

Lignende boliger

mh83426
mh62012
mh96513
nsi58032
nsi58040