Hytte mh83582

  • Hytte
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 5 Badeværelser

Villa Buroli kan rumme op til 8 gæster og tilbyder dig alt hvad du behøver til en afslappende ferie med familie og venner.

Første sal består af et soveværelse med en dobbeltseng og et en-suite badeværelse med bruser, et soveværelse med en enkeltseng, et badeværelse med bruser, et fuldt udstyret køkken med spiseplads til 8 gæster og et opholdsområde med en sovesofa for en ekstra gæst. Første sal består af 3 soveværelser hver med en dobbeltseng og eget badeværelse med bruser, det tredje soveværelse på første sal har udgang til en rummelig terrasse med opholdsområde og liggestole. Udendørsområdet har privat swimmingpool og terrasse med udstyret udendørs køkken. Der er en privat parkeringsplads foran døren.

Af hensyn til roen udlejes dette hus ikke til grupper af unge
Reservationer for grupper eller fester af personer under 25 år er ikke tilladt
Det er forbudt at arrangere studenterfester, polterabender, drikkefester i dette hus

Tilknyttet villaen er en lille lejlighed med separat indgang, som bruges af ejerne, men poolen og haven er private og kun til brug for gæster.

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
1 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
5 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Barneseng
Trådløst internet
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (Stue(enkeltsovesofa, Fjernsyn(parabol), spisebord, sofahjørne, klimaanlæg), Køkken(elkedel, brødrister, kaffemaskine, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(enkeltseng, klimaanlæg), badeværelse(bruser), badeværelse(bruser))

På 1. etage: (Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, balkon, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, klimaanlæg), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, bruser, klimaanlæg))

sauna, Bubble bath, udekøkken, vaskemaskine, varme, terrasse(privat), have(privat), havemøbler, solstole, grill, parkering, swimmingpool(privat), barneseng, barnestol, strygejern, føntørrer

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Grill
Havemøbler
Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger