Sommerhus mh83476

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Nyd en vidunderlig ferie i dette idylliske sommerhus, der har en dejlig beliggenhed. Cykler er tilgængelige for at udforske den smukke Harz-region. Dette sted er ideelt til familieferier. Dette lyse og moderne møblerede hjem ligger i minebyen Elbingerode i Harzen. Den rolige beliggenhed tæt på skoven er ideel til at efterlade det hektiske tempo i hverdagen. Du finder mange gå- og cykelstier, nogle med tema. Oplev det romantiske bodetal eller den farverige by Wernigerode. Om vinteren garanterer velforberedte stier og små kælkebakker en masse sjov for hele familien. Der er dog også udflugter i området: minen i Büchenberg, Castle Ruin med Park, Zilliebrachtalsperre, Dripstengirls Rübeland, Quedlinburg og Thale Hexentanzplatz. En brændeovn i opholdsstuen giver en hyggelig atmosfære. Nyd solskinstimer på den store terrasse eller i den private have.

Afstande

  Lufthavn: 130 km
  Butikker: 2 km
  Restauranter: 2 km
  Andet vand: 4 km
  Tog: 8 km
  Bus: 1.5 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
Radio
TV
Internet
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Indgang , gang, Stue(Fjernsyn(fladskærm, parabol), kakkelovn(træ), radio), Køkken(spisebord, elkedel, brødrister, komfur(Komfur med fire kogeplader, glaskeramisk), kaffemaskine(kaffetragt), ovn, køleskab(+ fryser)), soveværelse(dobbeltseng(140 x 200 cm)), soveværelse(dobbeltseng(200 x 200 cm)), badeværelse(gulvvarme)(bruser, håndvask, toilet))

tremmeseng, varme(træ), terrasse(privat, 20 m2), have(privat, 125 m2), cykelopbevaring, havemøbler, grill(trækul), 3x parkering, liggestole, cykler til rådighed, barnestol, hyggespil, Solcreme

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Fryser
Køleskab
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Skiferie i skihytte

  Langrend: 29 km
  Ski lifte: 20 km

Lignende boliger