Sommerhus mh83147

  • Sommerhus
  • 2 Sovepladser
  • 1 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Ferielejlighed beliggende på Feriecenter Krøyer´s Gl. Skagen med adgang til fælles spabad, sauna og indørs swimmingpool. Denne smagfulde ferielejlighed er indrettet med interiør fra Philippe Starck og B&O og indbyder til ferie for voksne. I Krøyer’s eksklusive feriebolig oplever I den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. I de charmerende skagensgule huse bor I få hundrede meter fra hav, strand og klit, med alt inden for rækkevidde; restauranter, kunstmuseer, gallerier og fantastiske shoppingmuligheder.

Lejligheden ligger i stueplan med det store køkken/alrum, som er boligens hjerte, med alle moderne faciliteter, skøn spiseplads samt hyggelig opholdsstue akkompagneret af skøn pejs og dejlige slængemøbler, hvor I kan hygge med brætspil eller se en god film på tv. Ferieboligernes smagfulde indretning består af køkken fra Gaggenau og møbler fra Casa Marc Italy.

Fra køkken/alrummet er der direkte udgang til terrassen. Lejlighedens badeværelse er indrettet med bruseniche, toilet samt håndvask. Lyst soveværelse indrettet med dobbeltseng (2 stk. 90 x 200 cm senge stillet sammen som dobbeltseng). Pejsen i stuen sørger for den rette stemning, når mørket sænker sig.

Forkæl din bedre halvdel med en tur i swimmingpool og spabad. Krøyer's wellnessbygningen med spabad, sauna samt indendørs pool ligger kun få meter fra indgangsdøren.

Lyset er helt fantastisk på toppen af Danmark. Skagens afvekslende natur er præget af hav og kilometerlange, hvide strande. Tag en tur til Danmarks nordligste punkt, Grenen, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes, eller besøg en af de mange andre attraktioner i området. Flagbakken er et paradis for fuglekiggere. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1500 m
  Restauranter: 600 m
  Vand: 400 m

Faciliteter - indendørs

2 Sovepladser
1 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Indendørs spa
Sauna
Indendørs pool
Tørretumbler
Tyske kanaler
Stereoanlæg
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Pejs, stereoanlæg med cd, Internet+ (min. 50 Mbit download), tv
1 Soveværelser: (1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, centralvarme, havegrill, moderne møblering, byområde, ikke-ryger hus, lejlighed

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh83139
mh82372
mh70844
mh83189
mh83280
mh84110