Sommerhus mh83007

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Sommerhuset er beliggende ca. 300 m fra en af Danmarks bedste sandstrande - i den skønne bugt, As Vig - meget tæt på indkøbs- muligheder og grillbar.

Huset er opgraderet med moderne møbler og fremstår lyst, dejligt og ”sommerhus-agtigt” med kurvestole i udestuen og sofa flyder i stuen. Stuen ligger i åben forbindelse til køkkenet, hvor udsigten til haven kan nydes, mens man klarer madlavning og opvask. I stuen er der både luft-til-luft varmepumpe og en brændeovn, så I kan tænde op og hygge jer med en lille ild, hvis I har lyst til det.

Her er alle muligheder for at nyde ferien i en dejlig ugeneret have med høje træer og mange buske, som giver rig mulighed for at finde den helt rigtige ugenerede plet.

Annexet i haven indeholder bla. køjeseng, havemøbler og legeredskaber. Ligeledes er der flere terrasser - bla. en stor overdækket terrasse, så I kan hygge og grille uanset vejret.

Udebruseren i haven giver god køling på en varm sommerdag og mulighed for at skylle salt og sand af efter en dejlig dag ved stranden.

Huset har to soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med dobbeltseng, kommode og TV, DVD afspiller. Naturligvis er der også film til både børn og voksne.

I det andet soveværelse er der en enkeltseng og klædeskab, hvor der også står en barnestol, derudover er der mulighed for opredning både i stue og udestue.

Badeværelset er indrettet med toilet og stort brusebad og der er varme i gulvet.

Huset er beliggende ikke langt fra Juelsminde. Juelsminde er en havneby fuld af atmosfære og med mange aktiviteter. Udlejes ikke til ungdomsgrupper

Afstande

  Butikker: 50 m
  Restauranter: 50 m
  Vand: 300 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
DVD
TV
CD
Internet
Børnehøjstol
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (1O+1DO), brændeovn, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, gratis trådløst internet, Chromecast, tv, høj stol
2 Soveværelser: (1DS)+(1S)
1 Havestue:
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 500 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh78832
mh78020
mh76732
mh8644
nsd3084
nsd3125