Sommerhus mh82302

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Byhus på rolig villavej, kun 1.000 m fra flere spisesteder, havn med musik hver weekend og dejlig badestrand. Kun 500 m til skov, hvor kan man være heldig at opleve råvildt, ræv, sort egern og fugle, der synger i kor. 500 m til DagligBrugs.

Huset ligger på en 866 kvm grund. Haven er helt ugenert med flere sydlandske træer, og her benyttes ikke sprøjtemidler. Frugt og bær må gerne spises. Det store udhus har tidligere har været et snedkerværksted, der forsynede bådebyggerne på havnen. Bemærk de mange låger i bygningen, hvor træet kom ind og ud. Mellem hovedhuset, udhuset og udestuen er der en hyggelig lukket gårdhave med grill-faciliteter. Direkte med udgang fra opholdsstuen er der en hyggekrog, hvor det er oplagt at nyde en sundowner, mens solens sidste stråler skifter farve i trætoppene. Der er gratis WI-FI i huset. Der er en stor udestue. På 1.sal: Stort rum med tilhørende WC/Bad, dobbeltseng, spiseplads, lænestole og Chromecast hvor der kan streames fra egne kanaler. I køkkenet er der et stort køleskab på 319 l. og en fryser på 366L, og der er induktionskogeplade med 4 zoner, og der en lille spiseplads og småbørnsområde. Der er garderobe i bryggers, og stor skabsplads i soveværelset. Der er type 2 oplader til el-bil ved havnen. Udlejes ikke til ungdomsgruppe.

Afstande

  Butikker: 600 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 1000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (2O), radio, tv
2 Soveværelser: (1DS)+(1DS), Chromecast
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, mikroovn, fryser 250 l eller større, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
1 Bryggers: Vaskemask., tørretumbler
Og: Terrasse, oliefyr, havegrill, naturgrund med træer 866 m2, komfortabel møblering, byområde, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh81652
mh76511
mh75740
mh83272
mh8366
mh83713