Sommerhus mh82300

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I Dalby Huse finder I dette sommerhus ud over det sædvanlige og som oser af plads og masser af hygge. Sommerhuset har overdækket indgangsparti med direkte adgang til forrum kombineret med delvis åbent køkken. Fra køkkenet går I ind i en stor stue/spisestue, som har store vinduer og direkte adgang til stor, overdækket terrasse og igen videre til meget stor, åben terrasse.

Der er to meget store soveværelser heraf det ene med en stor bred køjeseng samt en stor dobbeltseng. Det andet værelse består af en stor dobbeltseng. I stuen er der fine muligheder for opredning til to personer. Badeværelse med gulvvarme.

Selve huset er opført i meget kraftige og flotte gennemgående bjælker, som har en dimension ud over det sædvanlige og med loft til kip. Dejlig udsigt over stor anlagt have, hvor fodboldmål og diverse udendørsspil står til fri afbenyttelse. Til huset hører endvidere en stor carport. Bemærk adgang til haven og huset foregår via skydedør for enden af carporten.

Der er ca. 350-400 m til dejlig børnevenlig badestrand. Området er kendt for kitesurfing og i udhuset ligger der paddleboard samt redningsvest klar til brug (benyttes på eget ansvar/forsikring). Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 4000 m
  Restauranter: 7000 m
  Vand: 400 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Børne højstol
Barneseng
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (2O), brændeovn, gratis trådløst internet, tv, høj stol
2 Soveværelser: (1DS)+(1DS+2K), barneseng, barneseng 150 cm
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche
Aktiviteter: Fodboldmål
Og: Terrasse, overd. terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, anlagt have 1202 m2, eksklusiv møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh78804
mh76848
mh76423
nse15100
nse15108
nse15117