Sommerhus mh82237

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Beliggende i eftertragtet sommerhusområde, midt i naturskønne omgivelser og i kort gåafstand til Sæddings bedste sandstrand, finder I dette sommerhus, hyggeligt indrettet og i bedste kvalitet. Huset er gennemgribende renoveret i 2019/2020 og ligger med gode terrasser for morgen- middags- og aftensolen på den delvist afskærmede grund.

Indendørs oplever I kvaliteten af husets indretning og den hyggelige stemning. Fra huset er der flere steder direkte udgang til terrassen, der følger huset rundt på tre sider. Skulle vejret indbyde til indendørs ophold er såvel udestuen som det lyse aktivitetsrum oplagte steder at finde sig til rette. Huset har tre soverum og der er endvidere mulighed for en opredning i udestuen. I det store åbne opholdsrum finder I spisestuen og et komfortabelt sofahjørne og husets hyggelige brændeovn. De mange vinduer i opholdsrummet giver et godt lysindfald og et fint udsyn til terrassen foran huset og til omgivelserne ved den lille grusvej, der fører til huset. Der er luft/luft varmepumpe. TV kun via streaming af egne tjenester.

Der er naboer til alle sider, men I er alligevel ugenert og har et dejligt kig til omgivelserne og med oplevelsen af at befinde jer i den fri natur. Som noget særligt for huset forefindes der på grunden et godt shelter, egnet for 5 personer. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 500 m
  Restauranter: 500 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Tøretumbler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, Internet+ (min. 50 Mbit download), Chromecast, tv
3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2K)
1 Havestue:
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 100 - 139 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordfodbold
Og: Terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, anlagt have 826 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh81573
mh77527
mh77200
mh8349
nsp32114
nsp32613