Sommerhus mh82212

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Velbeliggende og velholdt sommerhus med spabad og sauna samt helt nyt vildmarksbad til 6-8 personer fra 2021, beliggende på en stor naturgrund kun ca. 300 meter fra det brusende Vesterhav ved Vrist. Der er udsigt til klitterne fra både køkken-alrum, stue, terrassen og vildmarksbadet.

Huset fremstår lyst og indbydende og er praktisk indrettet med kombineret køkken-alrum og stue. Stuen er moderne møbleret og udstyret med radio, internet og fladskærms-TV med tyske kanaler, de gratis danske kanaler, samt chromecast, så I har mulighed for at streame egne tv-tjenester. Der er brændeovn til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk. Huset har tre soverum samt en stor hems med adgang til stuen. Huset er energivenligt med varmepumpe. Huset er samtidig også et aktivitetshus med Playstation 3 inkl. spil (findes på hemsen), dart samt bordtennis.

Der er en stor, åben og delvist overdækket terrasse mod syd, vest og øst. Hertil hørende to solvogne, grill samt gode havemøbler, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over Vesterhavet. Derudover gyngestativ med rutchebane og sandkasse. Et hus, som er velegnet til alle sæsoner.

Stort badeværelse med gulvvarme, spabad, sauna samt vaskemaskine og tørretumbler. Gæstebadeværelse med toilet og gulvvarme. Køkkenet er veludstyret med kogeplade, ovn, mikrobølgeovn, køle/fryser, emhætte, elkedel samt kaffemaskine.

Inkluderet i lejen er fri adgang til alle aktiviteter i Harboøre Centret (indendørs: fitnesscenter, spinning, badminton, squash, pool/billard, bordtennis m.m. Udendørs: lethal med skaterbane, padeltennis (mod betaling) samt kunstgræsfodboldbane, trampoliner, hoppepude, motionsredskaber, BMX m.m.).

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 2100 m
  Vand: 300 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
2 Badeværelser
Radio
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Børne højstol
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Spillekonsol: Playstation 3

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, gratis trådløst internet, Chromecast, tv, parabol, høj stol
3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S)
1 Hems: (2S)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
Bad/wc: Wc, håndvask, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1200 m2, moderne møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh82099
mh81873
mh77750
mh8229
mh82674
mh83102