Sommerhus mh82135

4
(1 reviews)
  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Med en dejlig beliggenhed og udsigt til store åbne arealer ved Gershøj finder I dette sommerhus beliggende på en velanlagt grund. Sommerhuset indeholder bl.a. stor entre med adgang til badeværelse med gulvvarme og videre fra entreen indgang til stue/spisestue. Der er separat køkken, stort værelse med dobbeltseng samt endnu et stort værelse med dobbelt opredning. Der er gulvvarme i hele huset.

Fra stue/spisestue er der direkte udgang til overdækket terrasse, hvor I stille og roligt kan nyde udsigten ud over markerne, tænde grillen og have hyggelige grillaftener. Fra huset er der kun ca. 100 m hen til store, åbne arealer, som fører direkte ned til vandet, og hvor der er opsat fodboldmål og med masser af plads til alle former for legeaktiviteter. Der findes også bænke, hvor I kan nyde den herlige udsigt over vandet. Går I ca. 700 m, kommer I ned til den børnevenlige badestrand, hvor der findes en badebro og om sommeren er der også en ponton, I kan svømme ud til. Samme sted ligger der også en kajak, som hører til sommerhuset og som frit kan benyttes på ejet ansvar. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 4000 m
  Restauranter: 4000 m
  Vand: 700 m

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Børnehøjstol
Tørretumbler
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Apple TV, tv, høj stol
2 Soveværelser: (1DS)+(1DO)
Køkken: el-komfur, køle-frys, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: overd. terrasse, carport, gulvvarme, luft/vand varmepumpe, havegrill, anlagt have 1206 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus
Inkl. i lejen: Kajak

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh80571
mh80288
mh76019
mh82983
mh96684