Sommerhus mh81540

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

(SE LISTE OVER FACILITER OG HUSETS DETALJER NEDERST PÅ SIDEN)

Ligger med direkte adgang (privat sti, 30 meter) til “Ørkenen” - et 16 km2 stort fredet naturområde (hedelandskab og skov) med mange spændende planter, fugle og dyr.

Huset er velindrettet med stort køkken-alrum-stue med spisebord, lænestole, afslapningsbriks, brændeovn og et veludstyret moderniseret køkken.

Den 60 m2 træterrasse er centrum for afslapning udendørs. 3500 m2 naturgrund.

En ideel base for at opleve Anholt og naturen både på ture i Ørkenen, langs strandene eller med hygge på terrassen eller foran brændeovnen.

...

Der kan sove 8 gæster i huset fordelt i 3 rum. Dertil er der mulighed for at leje en weekend-seng til baby.

Sommerhuset består af to huse, så hvis man er flere flere familier eller par, kan man således fordele sig i de to huse og få lidt privatliv hver især. Et hovedhus (50 m2) med køkken-alrum-stue i ét, et soveværelse med 2 enkelt-senge (nyere boks-madras-senge) samt wc/bad/brus. Dertil et anneks (20 m2) med 2 soveværelser med 2 enkelt senge og hems med 1 soveplads i det ene værelse og i det andet værelse 1 enkeltseng samt 2 køjesenge. Sommerhuset har således i alt 3 soveværelser dvs. 8 sovepladser i alt (bestående af 5 enkeltsenge og 2 køjesenge og 1 hems).

Der er dyner og puder til alle, de fleste dyner er dun-dyner. Sengelinned, håndklæder, viskestykker mv. kan tilkøbes/lejes i bookingprocessen.

Huset ligger i et fredet område og gemmer sig ugeneret og diskret i mellem træerne, men ligger alligevel direkte i naturen og med direkte adgang til det 16 km2 store fredede naturområde Ørkenen.

Huset er omgivet af smuk natur og ligger i et fredet og uforstyrret område. Huset ligger på en 3.500 m2 naturgrund og ugenert i forhold til naboer. Området er naturrigt, tyst og roligt, og du vil kun blive forstyrret af vinden i træerne. 30 meter væk ligger det store dejlige naturområde Ørkenen.

Nyd solen på den store 60 m2 ugenerte træterrasse - solen på Anholt varmer dejligt, og øen er et af de steder i Danmark med flest solskinstimer. Og huset har mange havemøbler, flere terrasseborde, stole til dem alle, drømmesenge og havelænestole til udelivet.

Eller gå til stranden: Anholts strande er kendt for deres renhed, hvide sand og gode plads - her finder du ikke overfyldte strande. Mange yndere af sol og vand rejser langt for netop Anholts strande pga. deres renhed og fredfyldthed.

Gå tur i Ørkenen, et 16 km2 stort fredet naturområde (hede og skov), helt uden beboelse eller andet byggeri, en af Anholts helt store attraktioner. Her finder du et helt specielt landskab, hvor du kan gå på opdagelse og eventyr i en mennesketom natur - noget af det nærmeste vi kommer vildmark i Danmark.

Eller bliv hjemme og hyg dig i varmen fra brændeovnen (der er også elradiatorer overalt), i lænestolen eller på den store, hyggelige briks, hvor du slet ikke kan undgå at slappe af. Læs evt. nogle af husets mange bøger, børnebøger eller tegneserier. Eller spil brætspil.

Eller brug det veludstyrede og moderniserede køkken til at tilberede lækre middage for dine kære, måske af nogle af de lækre friske fisk, taskekrabber eller jomfruhummere fra Kattegat, som landes på Anholt. Farvandet omkring Anholt er kendt for sine jomfruhummere af høj kvalitet. Eller gå ud og spis på en af Anholts spisesteder, hvor der er stemning og god mad (sommersæson). Nærmeste restaurant ("Ved Vejen") og Anholt Kro ligger bare 800 meter fra sommerhuset. .

Kom helt ned i gear og stress af i denne hyggelige, bekvemme og velholdte base for dit balsamerende Anholt-ophold. Hør stilheden og mærk hvordan pulsen falder, roen indfinder sig og afslapning indtræffer.

...

Der er 6 voksencykler og 1 barnecykel og 1 cykelvogn ved sommerhuset, som kan lejes seperat. Kontakt for detaljer om cykelleje. Anholts veje egner sig godt til cykelture - biltrafikken er meget meget sparsom.

Der er dyner og puder til alle personer i sommerhuset (plus ekstra dyner og puder). De fleste dyner er dun-dyner. Sengelinned, håndklæder, viskestykker mv. kan tilkøbes/lejes i bookingprocessen.

...

Yderligere beskrivelser af sommerhuset:

8 sovepladser. Dertil er der mulighed for at leje en weekend-seng til baby.

Huset ligger med direkte adgang til Ørkenen - 16 km2 stort fredet naturområde - en lavhede med spændende urter, planter og fugle.

3.250 m2 stor naturgrund.

50 m2 hovedhus og 20 m2 anneks.

Stor ugenert 60 m2 træterrasse. Terrassevarmer og varmeblæsere til de kølige sommeraftener.

8 sovepladser fordelt i 3 rum.

Nyere boksmadras-senge i hovedsoveværelset (fire år gamle). De fleste dyner er dun-dyner.

Stor køkken-alrum-stue med brændeovn, lænestole og stor afslapningsbriks. Barnestol. Varmeblæser.

Veludstyret moderniseret køkken fra midten af 00’erne: masser af basis for bagning, madlavning og tilberedning af Kattegats lækre fisk.

Køkken med: Keramisk elkomfur. Varmluftsovn. Microovn. Kombiovn. Elkedel. Kaffemaskine. Brødrister. Stavblender. Elpisker. Køleskab med frostboks. DAB-radio. Barnestol.

Mange bøger i husbiblioteket. Inkl børnebøger og tegneserier.

Brætspil og puslespil.

Lækkert lysindfald fra velux-vinduer.

En lækker base for at nyde Anholts natur, Ørkenen og de lækre badestrande eller bare hjemlig hygge på terrassen eller foran brændeovnen.

Mange havemøbler, flere terrasseborde, stole til dem alle, drømmesenge, havelænestole. Koldlufts-blæser til de hede dage.

Badeværelse med wc og brus. Hårtørrer. Strygejern.

Ingen husdyr tilladt
Rygning ikke tilladt

...

Alle afstande på Anholt er små, så selvom sommerhuset ligger for sig selv godt gemt mellem træerne og midt i naturen, er du alligevel tæt på både strande, indkøbsmuligheder og restauranter. For eksempel er der kun 1 km til indkøb (Brugsen), 1,1 km til restaurant (Anholt Kro og restaurant "Ved Vejen") og 1,8 km til stranden ("Nordstrand").

Rejse til og fra Anholt sker med færge fra Grenå (anholtfergen.dk) eller med fly fra Roskilde (rutetaxa.dk). Eller i egen båd eller fly.

Man kan gå fra havnen til sommerhuset (ca 3 km) eller tage en taxi med Anholt Taxa (ca 80 kr/person). Taxi holder som regel ved færgen ved færgeankomst. Om sommeren er der bagagetransport fra havnen til huset (tilkøb). Så kan man få bagagen kørt og selv gå. Skal bestilles på forhånd hos Anholt Taxa..

Man kan kun vanskeligt få sin bil med færgen til Anholt. Men det betyder så også det heldige, at Anholt er næsten bilfri og næsten fri for motoriseret trafik - her hersker fred og ro.

På Anholt er afstandene små, så du kan gå til det meste. Men cykler er nyttige og en hyggelig måde at opleve øen på i roligt tempo. Ved sommerhuset kan du leje op til 6 voksencykler og en barnecykel lige ved huset (0 meter væk). Anholts veje egner sig godt til cykelture - netop fordi biltrafikken er meget meget sparsom.

Der ud over er der en taxi-service på Anholt året rundt (tilkald på tlf), og der kan i sommerperioden lejes golf-biler, som man selv kan køre rundt på.

Der er ingen offentlig transport på Anholt.

Afstande

  Strand: 1700 m
  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 500 km

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
5 Enkeltsenge
1 Badeværelser
2 Køjesenge
4 Rum
1 Barnestol
1 Sovepladser på hems
70 Størrelse m2
DVD
Møbleret
Radio
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Børnehøjstol
Strygejern
Brændeovn
Støvsuger
  Feriebolig: Sommerhus
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
Mini ovn

Faciliteter - udendørs

Terrasse
Terrassemøbler
Havemøbler
Solsenge
Åben terrasse
  Grund: Naturgrund
  Terasse: Åben terrasse

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes kun til ferieophold
Udlejes ikke til institutioner
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Strand

Sandstrand
  Vand type: Hav

Lignende boliger

nsd75015
nsd75019
nsd75021