Villa mh80350

  • Villa
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Nyd din ferie i denne fantastiske villa, hjertet af "Country Resort il Frassine", som var sommerresidensen for fysikeren Enrico Fermi. Ud over sin historiske værdi ("700) ligger villaen på en af Chiantis smukkeste bakker Fiorentino, i Rignano sull "Arno og er omgivet af 60 hektar vinmarker, olivenlunde, frugttræer og en stor park med århundreder gamle træer. Inde i gården, der producerer vin, olie, frugt, er der også mange dyr inklusive hunde, heste, køer og husdyr, der repræsenterer en stor attraktion for alle gæster. Inde i villaen er der de vidunderlige kældre på gården Il Frassine, der giver sine kunder mulighed for at smage olie og vin samt lækre middage på Tema med virksomhedens produkter og pædagogiske legestier for de små. Huset er smagfuldt indrettet med alle bekvemmeligheder, der får dig til at føle dig godt tilpas og er særligt velegnet til familier med børn eller børn. gruppe af venner, der elsker naturen og stilheden. Du vil elske at tilbringe din tid i den store udendørs have med swimmingpool og møbleret med kvalitetsmøbler; altid udvendigt er der en murstengrill, et overdækket havepavillon og et stort bord med bænke, hvor du kan spise udenfor. Den gode beliggenhed giver dig mulighed for at tilbringe en afslappende ferie med mulighed for at besøge den nærliggende landsby Rignano sull "Arno (4 km ), den smukke toscanske hovedstad kun 20 km væk, udløbet af Barberino del Mugello (74 km), Siena (98 km), Pisa (134 km) og Terme di Saturnia (196 km).

Afstande

  Strand: 100 km
  Lufthavn: 50 km
  Butikker: 4 km
  Restauranter: 2 km
  Tog: 4 km
  Bus: 2 km

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
6 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
0 Etage nr.
1 Sovesofa
A/C
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Bruser
Trådløst
Bordtennis
  Feriebolig: Villa
Stueetage: (sofastue(Fjernsyn, pejs, kakkelovn, sofahjørne), køkken-alrum(kogeplade, komfur, emhætte, espressomaskine, ovn, grill, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse med gennemgang(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, dobbeltsovesofa, klimaanlæg), soveværelse(dobbeltseng, klimaanlæg), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(dobbeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

Kælderetage: (vaskemaskine, strygebræt, strygejern)

veranda(spisebord), have(privat, indhegnet, anlagt have, ikke anlagt have, 3000 m2), havemøbler(12 personer), grill, swimmingpool(privat, udendørs, 10 x 5 m., opened from May upto and including Sep), bordtennisbord

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Udendørs pool

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh29563
mh29555
mh29395
mh80369
mh86274
mh86275