Sommerhus mh80288

5
(1 reviews)
  • Sommerhus
  • 7 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Sommerhuset er dejligt nyistandsat med bevaring af den gamle sjæl i sommerhuset, huset er velindrettet 3 gode store værelser (7 enkeltsenge, kan alle samles til dobbeltsenge) og den rummelige stue ligger i forbindelse med køkkenet og fyldt med spil og bordfodbold og masser af plads.

Om aftenen er der det skønneste lys ind i stuen, og det er oplagt at nyde et glas vin, hinandens selskab og bare mærke roen sænke sig.
Der er også TV i stuen som har tyske, danske, svenske og engelske kanaler og med Google ChromeCast.

Huset ligger på en lys og åben grund med gode muligheder for leg og boldspil.
2 store døre ud til det dejlige græs hvor der er møbleret til alle personer ved bordet - og der er naturligvis og bare mulighed for at nyde udsigten ud i haven med en god bog i hånden.

I kan nyde den dejlige natur omkring i Kyndeløse, kun 12min gåtur til vandkant og ellers dejligt roligt område, om sommeren er opstillet en badebro, medbring evt. egen kajak. Det forholdsvis beskyttede farvand indbyder nemlig til både kajaksejlads og windsurfing. Der er rige muligheder for fiskeri det meste af året, hvor fjorden byder på mange fiskearter. Der er ligeledes mulighed for skovvandring og golf indenfor en afstand af højst 20 km. Huset ligger tæt ved Roskilde. København kan nås på mindre end en time i bil.

I nærområdet omkring Kyndeløse er flere store turistattraktioner. I selve Lejre kommune er der Sagnlandet Lejre, hvor man sagtens kan gå i dagevis og leve sig ind i, hvordan Danmark var, da det hele begyndte. På Egholm Slot finder I et stort krigsmuseum. I Brorfelde, kendt fra Julekalenderen ”Julestjerner”, finder I Brorfelde Observatorium, som jævnligt har arrangementer for både børn og familie. I Holbæk trækker ”Oplevelsescenter Nyvang” hvert år mere end et par hundrede tusinde gæster. ”Den levende børnekultur har sommerferien igennem arrangementer for børn. Der er Tyrkisk Bad med de skønneste wellnesstilbud, der er musikkoncerter, klatrepark og strandområde ved den gamle havn. Skomagerkroen ved Kirke Såby og restaurant SuRi i Holbæk laver mad i den absolut sublime ende af skalaen. Generelt har Holbæk, Roskilde og omegn mange, mange kulturelle tilbud til både børn og voksne.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Strand: 950 m
  Butikker: 3800 m

Faciliteter - indendørs

7 Sovepladser
3 Soveværelser
7 Enkeltsenge
0 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Sovesofa
1 Barnestol
96 Størrelse m2
A/C
Møbleret
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Børnehøjstol
Rengøringsservice
Engelske kanaler
Amerikanske kanaler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Franske kanaler
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Privat parkering
Delvist overdækket terrasse
Parkering
  Grund: Åben naturgrund

Tilgængelighed

Børnevenligt
Ældrevenligt
Allergivenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
Udlejes ikke til institutioner
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh76019
mh139486
mh139451
mh80571
mh82135
mh82983