Ferielejlighed mh80020

  • Ferielejlighed
  • 6 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Alcossebre strækker sig fra bjergene i Irta og Murs, en stor alluvial esplanade spredes, indtil den når havet og dets strande. Kvalitetsindkvartering og fremragende strande samt et storslået restauranttilbud har placeret dette sted som et privilegeret turistmål, højt værdsat af besøgende, og hvor det er muligt at nyde udendørs aktiviteter på samme tid.
og resten af ​​en ferie.

Alcossebre er i dag et af de mest indbydende steder på Castellón-kysten, skønheden i omgivelserne, omgivet af beskyttede naturlige steder, strande og bugter med fint sand og en omhyggelig byplanlægning, der ikke giver plads til overbelægning, gør Alcossebre til et perfekt destination for dem, der leder efter et roligt feriested med forskellige rum at nyde.

Hvis vi leder efter natur, en kort afstand fra Alcossebre kan vi nyde naturparkerne Prat de Cabanes-Torreblanca, Columbretes-øerne, Las Palmas-ørkenen, Penyagolosa-massivet, Sierra de Espadán ... eller den underjordiske flod af Vall d 'Uxó.

Hvis vores interesse er mere kulturel eller rekreativ, kan vi besøge kystbyerne Peñíscola, Oropesa del Mar og Benicassim eller inde i landet byer som Morella, Sant Mateu og Vilafamés.

Naturparken Serra d'Irta er sammen med D'Irta Marine Reserve et beskyttet område på 12.000 hektar, der ligger nord for Alcossebre.

Dens flora er et halvtørre område med middelhavsklima. Fyrretræer lever i dialog med palmehjerter, rosmarin og phenoll. Det kalkholdige hvide klippesubstrat gør kysten spektakulær med klipper, der veksler med små bugter.

Parken ligger i den nordlige del af Valencias samfund mellem byerne Peñíscola, Santa Magdalena de Pulpis, Alcalà de Xivert og Alcossebre.

Det repræsenterer et af de sidste ubebyggede kystbjerge på Middelhavskysten og udgør et af de smukkeste landskaber på Valencias kyst. Dens maksimale højde er 572 m ved Campanilles-toppen, og dens stejle skråninger går forsigtigt ned mod havet, hvor der langs 12 km kystlinje, næsten uændret, er adskillige klipper og bugter.

Ved sin base, der kontinuerligt eroderet af kraften fra vandet, dannes huler, huler og klipper, der udgør levestedet for forskellige havfugle (måger og skarver), der har deres siddepinde her.

Lejlighed i en stille urbanisering i Las Fuentes-området, beliggende mellem Las Fuentes-stranden og Cala Blanca. Maksimal lejlighed til 6 personer, har to dobbelt-enkeltværelser, stue med tekøkken (sovesofa til 2 personer), badeværelse med bruser og en lille terrasse, meget lys. Hvor man kan tilbringe en drømmeferie. At kunne nyde både havet og bjergene. At tage en tur gennem Sierra de Irta Natural Park, svømme i sine bugter og gå langs dens strande - det er det, der gør Alcossebre til et unikt sted for naturelskere.
Hvis du vil reservere ejendommen i perioder på en måned eller mere, har ejendommen forskellige priser. Kontakt vores kundeservice for mere information.

Afstande

  Strand: 300 m
  Butikker: 300 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Ekstra senge
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Rum
1 Sovesofa
77 Størrelse m2
TV
Internet
Vaskemaskine
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Strygejern
Strygebræt
Loftsventilator
Spanske kanaler
Fladskærms-TV
  Feriebolig: Ferielejlighed

Faciliteter - køkken

Toastmaskine
Mikroovn
Køleskab
Ovn
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Fælles pool
Udendørs pool

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja
Turistlicens: VT-39766-CS

Lignende boliger

mh43091
ihes9650.305.2
mh80047
mh80470
mh81991