Sommerhus mh79988

4
(1 reviews)
  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Velkommen til vores sommerhus i Øster Hurup. Huset I besøger her har vi ombygget sammen med vores 4 skønne børn hen over foråret og sommeren 2019. Nu står vi klar til at tage imod en masse dejlige gæster, som ønsker at have, hygge, nærvær og masser tid sammen ....For det er der rig mulighed for her!

Hvad indeholder huset?
I huset findes 5 soveværelser. I 4 værelser findes helt almindelige senge der står på gulvet, så alle kan komme let i seng . I det sidste værelse er en køjeseng. Der er skabe, skuffer eller kommoder til opbevaring på alle værelser.

Til de helt mindste finder I en weekendsenge og en højstol i værelset med køjesengen. Der er selvfølgelig også tænkt på puslepude på dette værelse .
Når vi har ferie, holder vi af at bruge masser tid sammen. Vi har derfor valgt at hjertet i huset er det stort samlede køkken, alrum og stue. Køkkenet er naturligvis udstyret med ting og service til 10 personer, og selvfølgelig opvaskemaskine .

I finder et enkelt badeværelse med gulvvarme og bruser i nær forbindelse med døren ud til terrassen hvor vildmarksbadet. Dette gør det let og bekvemt at afvaske sig inden i hopper ud i det dejlige vildmarksbad.

På udearealet finder I to dejlige terrasser. Den ene har I den skønneste morgensol og ofte kan man høre havets brusen i det hyggelige loungesæt. Det er på denne terrasse i finder vildmarksbadet. Vildmarksbadet kan opvarmes på 2-4 timer. Der vil i forårs-/sommerhalvåret være borde og stole så I kan sidde ude og nyde jeres måltider når vejret tillader det . På den anden side, har I solen fra middagstid og frem til solnedgang. Det er på denne terrasse I finder gasgrillen (Gas skal selv medbringes).

I haven finder I en stor trampolin med sikkerhedsnet og en fodboldbane med to mål. Der er et stort legetårn med legehus, butik, hængebro, gynge og rutchebane. Bag annekset er der en masse buskads som helt sikkert er ideelt til hulebyggeri. Så udendørs finder i plads og mulighed for masser aktiviteter til børn og barnlige sjæle .

Der er naturligvis også lagt fibernet ind i, så der er trådløst wi-fi i huset . Hvis I ønsker at se tv, så er der mulighed for at bruge jeres yndlings streamingtjeneste med egne adgange og koder

I finder en af Danmarks mest børnevenlige strande 700-800 meter fra huset . Byen og indkøb er i en afstand på ca 1000 meter .

Vi byder jer alle meget velkomne I vores feriehus, og håber at I vil tage godt imod det. Vi har gjort os umage for at lave et godt familievenligt resultat.

Vi tager desværre ikke imod husdyr, festglade unge mennesker og indendørs rygning


Velkommen indenfor...!

Afstande

  Strand: 700 m
  Lufthavn: 49 km
  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 700 m
  Andet vand: 700 m
  Nabo: 30 m
  Tog: 31 km
  Bus: 500 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
1 Køjesenge
3 Lille dobbeltseng
1 Barneseng
1 Barnestol
128 Størrelse m2
A/C
Møbleret
TV
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Hårtører
Børnehøjstol
Barneseng
Strygejern
Tørretumbler
Tyske kanaler
Skandinaviske kanaler
Brændeovn
Støvsuger
Fladskærms-TV
Trådløst internet
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Bad
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Toastmaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Terrasse
Privat have
Havemøbler
Solsenge
Privat parkering
Åben terrasse
Gynge
Legehus
Sandkasse
Rutsjebane
Legeplads
Vildmarksbad
Parkering
  Grund: Naturgrund/Anlagt have
  Have: Privat have
  Terasse: Åben terrasse

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
Børnevenligt
Ældrevenligt
Allergivenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Strand

Sandstrand
  Vand type: Hav

Afslapning

Spa

Lignende boliger

mh79987
mh79767
mh79561
mh80409
mh80752
mh80796