Sommerhus mh79987

5
(2 reviews)
  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 2 Badeværelser


Om vores feriebolig i Øster Hurup🎈

Velkommen til vores feriebolig i Øster Hurup. Huset I besøger her, har vi bygget sammen med vores 4 skønne børn hen over 2020 og stod endelig færdigt i 2021. Nu står det klar til at tage imod en masse dejlige gæster, som ønsker at have hygge, nærvær og masser tid sammen… For det er der rig mulighed for her i huset💛!

Hvad indeholder huset?
I huset findes 6 soveværelser - alle med mulighed for at lave dobbeltsenge i hvert rum, hvis dette ønskes🛌🛌I huset er der faste senge til 12 personer. Ingen køjesenge, bare helt almindelige senge der står på gulvet, så alle kan kravle let i seng efter en dejlig dag☀️. Der er skabe eller kommoder til opbevaring af tøj mm på alle værelser. 👗
Til de mindste hoveder finder I to weekendsenge og to højstole i skabene på værelserne. Der er selvfølgelig også tænkt på væghængt puslebord på det ene badeværelse og i køkkenet finder I service, krus og bestik til børnene også👶.

Når vi har ferie i vores familie, holder vi af at bruge masser tid sammen. På den baggrund har vi derfor valgt at husets hjertet skal være store samlede køkken, alrum og stue som er placeret midt i huset. På hver side af dette fællesrum, finder I en gang med hhv. tre soveværelser og et badeværelse. Køkkenet er naturligvis udstyret med ting og service til mindst 12 personer, og selvfølgelig også opvaskemaskine, for ingen skal da vaske op i hånden når der er ferie🧽🫧. Der er naturligvis også både vaskemaskine og tørretumbler i huset, så alle kan blive vasket fra yderst til inderst🧺.

De 2 badeværelser der er placeret i hver sin ende af huset, har begge bruser og toilet 🚿🚽I det store badeværelse, finder I også en terrassedør ud til den store terrasse. Døren gør det let og bekvemt at afvaske sig inden I hopper ud på terrassen i det dejlige vildmarksbad, udebruser eller en tur i saunaen som I også finder indbygget i terrassen☀️. Der er gulvvarme i hele huset, så ingen fryser fusserne👣.

På udearealet finder I to overdækkede træterrasser. På den ene terrasse har I den skønneste morgensol og ofte kan man høre havets susen når man slår sig ned i det hyggelige loungesæt🌊. På den anden side, har I solen fra middagstid og frem til solnedgang. Det er på denne side af huset I finder grillen, udebruseren, saunaen og vildmarksbadet☀️.
Vildmarksbadet kan opvarmes på 2-4 timer og saunaen optændes på 30 minutter. Der vil i forårs-/sommerhalvåret være borde, stole og loungesæt, så I kan sidde ude og nyde ferien når vejret tillader det🍉🍷🍨.

I haven finder I en stor nedgravet trampolin og en fodboldbane med to mål. Der er også et stort legetårn og to gynger som børnene kan slå sig løs i🛝. Bag huset er der en masse buskads som helt sikkert er ideelt til hulebyggeri🌳. Vi har fået lavet en fin bålplads med siddepladser til alle og der er snobrødspinde og popcornet I kan låne i huset🔥. Haven har masser plads og mulighed for alverdens aktiviteter for både børn, barnlige sjæle og samtidig indbyder den til masser hygge og tid sammen💛

For dem det ikke kan undvære nettet, er det naturligvis også lagt lynhurtigt fibernet ind i huset, så der er mulighed for trådløs wi-fi i hele huset🤖🔌Ønsker I at se tv, kan I bruge jeres yndlings streamingtjenester med egne adgange og koder 🎞🍿.
I finder en af Danmarks smukkeste og mest børnevenlige strande 700-800 meter fra huset⛱🐚🌊Den når I hurtigt på cykel eller en frisk gåtur. Byen, havnen, restauranter, ishuse, cafeer og indkøb er indenfor en afstand på ca. 1000 meter 👨‍🍳🛒🍨☕️.

Vi byder jer alle meget velkomne i vores feriebolig✨. Vi har gjort os umage for at lave et dejligt sted for alle🙌. Vi elsker glade gæster og gør os umage og glæder os, hver eneste gang vi skal tage imod et nyt hold gæster i huset💛.

Velkommen indenfor i Vores Feriebolig Øster Hurup…🎈

(⛔️🐶Husdyr er ikke velkomne i huset - heller ikke selvom de er rigtig søde, velopdragne og ikke er i møblerne. Vi tager desværre heller ikke imod festglade unge mennesker og indendørs rygning)…

Afstande

  Strand: 800 m
  Lufthavn: 49 km
  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 800 m
  Nabo: 40 m
  Tog: 31 km
  Bus: 500 m

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
6 Enkeltsenge
3 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
2 Barneseng
2 Barnestol
148 Størrelse m2
Møbleret
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Sauna
Opvarmet
Bruser
Hårtører
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Støvsuger
Fladskærms-TV
Ghettoblaster
Trådløst
Blueray-afspiller
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Over alt
  Isolering: Ja

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Blender
Emhætte
  Vand: Varmt og koldt

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Grill
Terrasse
Terrassemøbler
Privat have
Havemøbler
Privat parkering
Overdækket terrasse
Åben terrasse
Delvist overdækket terrasse
Gynge
Legehus
Rutsjebane
Legeplads
Vildmarksbad
Indhegnet grund
Parkering
Trampolin
  Grund: Naturgrund/Anlagt have
  Have: Privat have
  Terasse: Åben og overdækket terrasse

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
Børnevenligt
Ældrevenligt
Allergivenligt
Ungdomsgrupper ikke tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Strand

Sandstrand
Beachvolley
  Vand type: Hav

Afslapning

Spa

Attraktioner

Badeland
Zoo
Forlystelsespark
  Afstand til vandforlystelsespark: 1000 m
  Zoo: 50 km
  Forlystelsespark: 83 km

Tilgængelighed - Kørestolsbrugere

Kørestolsvenligt
Fast belægning

Lignende boliger

mh79767
mh79561
mh79417
mh79988
mh80409
mh80752