mh79977

  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

8-kantet unikt sommerhus med spabad beliggende i naturskønne omgivelser på Læsø. Det helt ideelle sommerhus for den store familie der ønsker masser af udendørsplads og den hyggelige sommerhusstemning.

Stilen er moderne og funktionel, her mangler ikke noget. Der er tre gode soveværelser med gode senge og skabsplads, og i det ene af værelserne er der tv med bl.a. tyske kanaler. Stor hems med god trappe hvor I kan sidde og læse eller hygge med en god kop kaffe på de hyggelige dage.

Der er to badeværelser med bruseniche og gulvvarme, hvoraf det ene er med spabad til hyggelige stunder. Sommerhusets hjerterum udgøres af et stort og åbent opholdsrum med god akustik i forbindelse med det godt udstyrede køkken. Her er plads til at alle kan mødes og hygge med madlavning, måltider, spil, en god film eller hvad humøret nu lige dikterer. I stuen er der brændeovn. Rummet har flere vinduer og to ovenlysvinduer, hvor det fascinerende lys strømmer ind, og på de varme dage kan I lukke op til terrassen.

Huset er udstyret med Apple-tv, Chromecast og et godt internet med god mulighed for streaming. Desuden er huset forsynet med en luft/vand varmepumpe og solceller, så der kan forventes små udgifter.

Husets anneks er opvarmet og med plads til to personer og har et lille tekøkken. Udenfor er der et ekstra toilet og bruser i skuret. Der er terrasser rundt om huset, hvor der er masser af læ, skygge og mulighed for at flytte med solen rundt eller hvis I vil lave en god pizza i en rigtig pizzaovn, så er der mulighed for det. På græsplænen er der god plads til leg og boldspil. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 3500 m
  Restauranter: 3500 m
  Vand: 750 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
Radio
TV
CD
Internet
Vaskemaskine
Jacuzzi
Børne højstol
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Trådløst

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, gratis trådløst internet, Chromecast, Apple TV, tv, høj stol
3 Soverum: (1DS)+(1DS)+(2K)
1 Hems:
1 Anneks: (1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, køleskab m/frostboks, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, whirlpool, luft/vand varmepumpe, gasgrill, naturgrund med træer 5540 m2, moderne møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Lignende boliger

mh78030
mh77900
mh77878
mh80474
mh8414
mh9143