Sommerhus mh79323

  • Sommerhus
  • 22 Sovepladser
  • 8 Soveværelser
  • 4 Badeværelser

Hvis I vil bo flere familier eller generationer sammen, er disse fire dejlige ferielejligheder i en velrenoveret tidligere staldlænge et godt bud. Lejlighederne fremstår velholdte, lyse og indbydende og er højt liggende på åben naturgrund med panoramaudsigt over Kattegat og det kuperede landskab syd for Ebeltoft. Til hver lejlighed hører enten terrasse eller altan med havemøbler og grill og i stueetagens lejligheder også liggestole. På den store, fælles grund er der bålplads samt gyngestativ og sandkasse til børnene.
Her kan I både være sammen og hver for sig, og skal I holde fest eller blot ønsker at spise sammen, er der mulighed for at dække op til 26 personer i den største lejlighed.
De to største lejligheder har begge soveplads til 7 personer, og i de to lidt mindre kan der bo 6 personer i hver, i alt 26 sovepladser. Alle fire ferielejligheder har rummelig stue med TV med danske (inkl. TV2) og tyske kanaler, internetadgang, godt køkken samt badeværelse, og gode, lyse soveværelser. Desuden er her barneseng og højstol til de mindste gæster.
For en detaljeret gennemgang af hver enkelt lejlighed henviser vi til den individuelle beskrivelse:
https://www.ebeltoft-feriehusudlejning.dk/sommerhuse/oeer-strand/sommerhus-04934.htmhttps://www.ebeltoft-feriehusudlejning.dk/sommerhuse/oeer-strand/sommerhus-04935.htmhttps://www.ebeltoft-feriehusudlejning.dk/sommerhuse/oeer-strand/sommerhus-04937.htmhttps://www.ebeltoft-feriehusudlejning.dk/sommerhuse/oeer-strand/sommerhus-04938.htm
Her bor I roligt og naturskønt med kort afstand til Ebeltofts hyggelige gader og gode indkøbsmuligheder mod nord, og mod syd til den børnevenlige Øer Strand, som er kendetegnet ved lavt vand, store sandbanker og et rigt fugleliv. Gode muligheder for fiskeri samt dejlige cykel- og vandreture.
 

Afstande

  Strand: 700 m
  Golf: 5 m
  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 3000 m

Faciliteter - indendørs

22 Sovepladser
8 Soveværelser
8 Enkeltsenge
4 Dobbeltsenge
4 Badeværelser
2 Køjesenge
2 Sovepladser på hems
TV
Satellit/Kabel TV
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser
  Gulvvarme: Delvis

Faciliteter - udendørs

  Grund: Naturgrund/Anlagt have

Tilgængelighed

  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh78450
mh78266
mh77938
mh79414
mh79422
mh79604