Sommerhus mh79079

  • Sommerhus
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Boligen er i tre etager med to soveværelser, et køkken, en stue, et spisekammer, to badeværelser, et servicebadeværelse med vaskemaskine og en terrasse med udsigt over Fucino-sletten og bjergene i "Sirente Velino Regional Park". Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, kogeplader med 5 brændere, køleskab med fryser, gasovn og mikrobølgeovn. I stuen er der en brændeovn lavet af lavasten. Ud over tv i to værelser er der også stereoanlæg, og boligen er udstyret med et wifi-netværk. Indkvarteringen ligger i kommunen Aielli, i "Sirente Velino Regional Park", ca. 30 km fra skisportsstedet Ovindoli. Aielli med "Borgo Universo" er i de seneste år blevet meget berømt for sine vægmalerier og sin "gadekunst". Stedet er ideelt til et roligt eller dynamisk ophold, alt efter gæsternes behov. Et ideelt sted til trekking, mountainbiking, skiture, naturvandringer, grotter og canyoning. Indkvarteringen har en strategisk beliggenhed for åndelig, kulturel, religiøs og naturalistisk turisme. Placeringen er strategisk, fordi det er muligt at nå nationalparkerne "d'Abruzzo Lazio e Molise" - parken "Gran Sasso Monti della Laga" og Majella, samt badebyerne (Pescara - Francavilla - Vasto osv..) på Adriaterhavskysten på ca. 60 minutter. Gæsterne har adgang fra hovedvejen og fra bagsiden på en privat grund. Check in h24 med boks til nøgler

Afstande

  Lufthavn: 68.9 km
  Restauranter: 1 km
  Tog: 2.1 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
2 Badeværelser
0 Etage nr.
A/C
Internet
Vaskemaskine
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus
Stueetage: (Stue(spisebord, kakkelovn, sofahjørne), køkken-alrum(kogeplade, emhætte, ovn, mikrobølgeovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab, håndvask), forrådskammer, badeværelse(bruser, håndvask, toilet), klimaanlæg)

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng), badeværelse(badekar eller bruser, håndvask, toilet, bidet), balkon eller terrasse, klimaanlæg)

På 2. etage: (toilet(håndvask, vaskemaskine), terrasse)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Mikroovn
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger