Sommerhus mh78467

  • Sommerhus
  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Med en helt fantastisk udsigt ud over åbne marker ligger denne perle af et stråtækt bindingsværk sommerhus i 2 plan. Huset er oprindeligt fra 1835 men har gennemgået en stor, nænsom renovering i 2011 og har beholdt al sin charme og idyl, som man ikke ser i mange andre af den slags huse.

Sommerhuset består i stueplan af en entre/bryggers, hvor der er adgang til et stort soveværelse med dobbeltseng. Fra bryggers er der endvidere adgang til køkkenet, som oser af hygge. Fra køkkenet bevæger I jer ind i stuen, som simpelthen skal opleves. Loftet består af synlige bjælker med en loftshøjde på ca. 1,85 m, sprossede bondehus-vinduer og plankegulve, og selve indretningen af stuen er smagfuldt forsøgt bibeholdt til den type huse. Fra stuen er der direkte adgang til selvstændig tv-stue.

Husets badeværelse er også svært at beskrive, men skal bare opleves. Fra stuen er der trappe til 1. sal, som består af to meget store soveværelser, som er placeret i hver sin ende af 1. salen. Værelserne er hver med en dobbeltseng, og i mastersoveværelset er der direkte adgang til dejlig altan med udsigt ud over haven og de åbne marker. Et perfekt sted at nyde sin morgenkaffe. De to værelser adskilles med endnu en stue.

Til grunden hører bl.a. en dejlig terrasse, hvor grillen kan tændes og I kan nyde stilheden og ikke mindst solen. Der er endvidere et hyggeligt bålsted, og trænger I til at slappe af kan den store hængekøje bestemt være en mulighed. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 2000 m
  Restauranter: 11000 m
  Vand: 4000 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, Internet+ (min. 50 Mbit download), tv
3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, mikroovn, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, carport, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, anlagt have 900 m2, hyggelig møblering, naturskønne omgivelser, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh77581
mh76003
mh7526
mh82645
nsg1066
nsg1084