Sommerhus mh78241

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

I Marielyst finder I dette sommerhus med udendørs vildmarksbad, indendørs spabad og aktivitetsrum med bl.a. bordtennis. Foto på vildmarks spa og shelteren er p.t modelbilleder.

Sommerhuset er lyst og velindrettet med åbent køkken med bl.a. keramiske kogeplader, mikroovn og opvaskemaskine. Stuen er godt indrettet med bl.a. gratis, trådløst internet, kabel-tv med mange internationale kanaler og Chromecast, så I kan streame egne kanaler. Der er to ekstra tv placeret i huset. Den store brændeovn varmer nemt huset op.

Af aktiviteter finder I et multibord med bl.a. bordtennis, billard, bordfodbold og PlayStation. Udenfor er der desuden dart.

Der er tre soveværelser med dobbeltsenge og et værelse med en dobbeltseng med køjeseng ovenpå til en person. Derudover er der hems til to personer. To badeværelser med bruseniche og gulvvarme og i det ene finder I spabad og sauna.

Der er luft/luft varmepumpe og barneseng og høj barnestol. I haven er der mange aktiviteter som gynge, sandkasse, andre legeredskaber og rutchebane til de mindste.

På den store terrasse finder I det skønne vildmarksbad, hvor I kan nyde det varme vand og kigge på stjerner eller bare hygge hele dagen. Efter en tur til stranden kan I skylle saltvandet af under den udendørs bruser. I shelteret kan I slappe af i dagstimerne og overnatte i de lune aftener. Der er udendørs køkken med vask og stor kuglegrill, hvor I kan tilberede aftensmaden. På terrassen finder I stor parasol, terrassevarmer og havemøbler.

Gratis adgang til Svømmecenter Falster. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 50 m
  Restauranter: 2000 m
  Vand: 900 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
DVD
Radio
TV
CD
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Børne højstol
Barneseng
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Stereoanlæg
Billiard bord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, stereoanlæg med cd, dvd-afspiller, Internet+ (min. 50 Mbit download), Blu-ray, Chromecast, tv, kabel-tv, høj stol
4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS+1K), barneseng
1 Hems: (2O)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, spillekonsol
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund med træer 900 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Attraktioner

Badeland

Lignende boliger

mh78199
mh78033
mh78029
mh78465
mh78605
mh78697