Sommerhus mh78022

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

I Tornby tæt på det fascinerende Vesterhavet med den flotteste hvide badestrand finder I dette sommerhus med spabad og sauna samt masser af lys fra de mange store vinduer og en fantastisk beliggenhed på en stor og smuk naturgrund.

Det helt ideelle sommerhus for den store familie, der både ønsker masser af aktiviteter, gode faciliteter og den hyggeligste sommerhusstemning. Sommerhuset er smagfuldt indrettet, moderne og velindrettet. Huset er udstyret med et godt aktivitetsrum med billardbord, dart samt plade der kan lægges på bordet til at spille bordtennis. Derudover er der også i huset en motionsribbe og en masse spil. Poolbordet er 226 cm x 127 cm. Der er bar med vinkøleskab og dermed garanti for mange sjove timer. Stilen er moderne og funktionel. Der er fire store, lyse soveværelser med gode senge og skabsplads. Sengene måler 160x200 cm. To gode badeværelser med bruseniche og gulvvarme, hvoraf det ene er med spabad og sauna til hyggelige stunder.

Sommerhusets hjerte udgøres af et stort og åbent opholdsrum med god akustik i forbindelse med det godt udstyrede køkken. Vaskemaskine og tørretumbler er placeret i bryggerset. Sommerhuset har en el-pejs. Her er plads til at alle kan mødes og hygge med madlavning, måltider, spil, en god film etc. Rummet har flere vinduer, så det fascinerende, nordjyske lys strømmer ind, og på de varme dage kan I lukke op til terrassen. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 100 m
  Restauranter: 100 m
  Vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
2 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Pejs
Indendørs spa
Sauna
Børnehøjstol
Barneseng
Tørretumbler
Tyske kanaler
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Pejs, radio, Chromecast, tv, høj stol
4 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS), barneseng
Køkkenafd.: Elkogepl., ovn, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
1 Bryggers: Vaskemask., tørretumbler
Aktiviteter: Bordtennis, billard, dart, motionsredskaber
Og: Terrasse, overd. terrasse, carport, bruser (udendørs), el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, klitgrund 2500 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Sport

Fiskeri

Lignende boliger

mh77261
mh74722
mh70848
mh7851
mh8138
mh82974