mh76808

  • 10 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Lyst, renoveret sommerhus i Kandestederne med gode rammer til at samle den store familie eller 2 familier i dejlige og rolige omgivelser, ikke langt fra Vestkysten og de dejligste naturomgivelser.

Sommerhuset, der er i 2 plan, er indrettet med stueetage med dejligt køkken med spiseplads, badeværelse og stue med et fantastisk lysindfald fra bl.a. det store vinduesparti i gavlen mod øst, hvor morgensolen kommer ind. Stuen bliver nærmest forlænget med udgangen til den store sydvendte terrasse, hvor der er sol hele dagen. Der er tre værelser med enkeltsenge (kan sammensættes til dobbeltseng). Fra køkkenet er der trappe til førstesalens repos med fordeling til endnu et badeværelse med udsigten over klitter og kig til Råbjerg mile. På førstesalen er der endvidere to værelser med enkeltsenge (kan også sammensættes til dobbeltsenge).

Fra sommerhuset er der kun 200 m til det kendte Hjorts Hotel med restaurant og ca. 800 m til den gode, brede strand ved Vesterhavet. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 12000 m
  Restauranter: 400 m
  Vand: 800 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Badeværelser
TV
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn

1 Opholdsstue: Brændeovn, Internet+ (min. 50 Mbit download), tv, kabel-tv
5 Soverum: (2S)+(2S)+(2S)+(2S)+(2S)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche
Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 825 m2, komfortabel møblering, udsigt over klitter, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Lignende boliger

mh70423
mh66385
mh64638
mh8712
mh9175
mh9344