Sommerhus mh76633

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Spændende feriebolig med rigtig god plads til den store familie. Skøn, lukket gårdhave, flere terrasser, 3 badeværelser, sauna, spabad og legeredskaber til familiens yngste.
Charmerende feriebolig (der består af to bygninger) med lækker beliggenhed i skønt sommerhusområde tæt på strand, klitplantage og Aalbæk by. Ferieboligen beriger sine gæster med rummeligt indre, der lader familien samles til hygge og samvær. Meget venlig og uformel atmosfære, hvor man med det samme føler sig velkommen.

Udenfor forkæler ferieboligen med stor lukket gårdhave med gasgrill, masser af havemøbler, terrasser, græsplæne samt legeredskaber, der kan underholde de yngste.

Med sine 180 m2 er ferieboligen perfekt til den store familie eller til to familier, der følges ad på ferie. Der er i alt 6 soveværelser og 3 badeværelser fordelt på de to bygninger, så selvom I tager mange afsted, behøver I ikke bruge ferien til at stå i kø til badeværelset. Det største af badeværelserne er indrettet med både bruseniche, spabad og sauna, de to øvrige med bruseniche.

I hovedbygningen er der indrettet i alt 4 soveværelser. 2 soveværelser med dobbeltsenge (180 x 200 cm.), 1 soveværelse med dobbeltseng (160 x 200 cm) og 1 soveværelse med køjeseng (80 x 200 cm. pr. seng). I anneksbygningen er der indrettet to soveværelser. 1 stort soveværelse med dobbeltseng (180 x 200 cm) samt 1 sovesofa i stuen. 

Den store lukkede gårdhave er ferieboligens hjerte. Bordenes opstilling indgyder til familiehygge med samspisning samt f.eks. familieturnering i kort- og brætspil. Omkring gasgrillen er der fin bordplads, så "kokkene" kan anrette maden, før den serveres. Gårdhaven er delvis overdækket, så de lune sommeraftener kan nydes, også efter duggen er faldet. Det eneste sommerhuset mangler er gæster, der kan indtage rummene og terrasserne, og nyde ferien i de spændende omgivelser.

I hovedbygningen findes stort køkken alrum med fin spiseplads til 6 personer omkring spisebordet. Dejlig opholdsstue med store lædermøbler, akkompagneret af brændeovn samt meget stor fladskærmstv. Fra køkken alrummet er der direkte udgang til terrasse og gårdhave. Køkkenafdelingen er indrettet med alle moderne faciliteter.

I anneksbygningen er indrettet flot, stort soveværelse prydet med stor kinesisk kunstvæg, mindre kombineret spisestue/opholdsstue akkompagneret af fladskærmstv samt lille tekøkken med køleskab. Bryggerset i hovedbyningen er udstyret med vaskemaskine og tørretumbler og udgør således boligens vaskecentral.

Sommerhuset er bygget i 1998 og senest renoveret i 2019. Det står derfor moderniseret og klar til at danne rammerne for jeres næste ferie. 

HUSDYR:
Husdyr ikke tilladt.

GODT AT VIDE:
Ikkerygerbolig.
Gode parkeringsforhold ved ferieboligen.
Ferieboligen består af to bygninger - hovedbygning og anneks.
Ved spisebordet i hovedbygningen er der plads til 6 personer.
Ved spisebordet i anneksbygningen er der plads til 6 personer.
Flere tv til rådighed i ferieboligen. Tv-indstillingerne må IKKE ændres. Sker dét, tilkaldes tekniker for gæstens regning.
Legeredskaber til familiens yngste.
Gasgrill.
Rengøring af havegrill er ikke inkluderet i prisen og påhviler lejer (også ved bestilt og obligatorisk slutrengøring).
Nærmeste indkøb: Aalbæk by: SPAR-supermarked & REMA 1 km. fra ferieboligen.

OFFENTLIG TRANSPORT:
Aalbæk Station 1,3 km fra ferieboligen.

SEVÆRDIGHEDER I OMRÅDET:
Omgivelserne lægger op til hyggelige spadsereture og kun små 700 meter fra ferieboligen finder I Farm Fun, som er en af Nordjyllands bedste legepladser for både store og små. Hvis I gerne vil på udflugt, er der et væld af muligheder. I kan besøge Nordsøen Oceanarium i Hirtshals, hvor I kan se de legesyge sæler og beundre stimevis af havdyr. Der er også mulighed for en tur i Råbjerg Mile (Danmarks største vandreklit) i Kandestederne og tage en ridetur på Islænderheste fra Langagergaard. En tur i Ørnereservatet i Tversted kan også anbefales. Her kan I lære mere om de store rovfugle og opleve dem på nært hold. For golfspillere lægger Golfklubben Hvide Klit kun 5 km. fra ferieboligen og øvrige 5 andre golfbaner inden for en radius af 30 km. henholdsvis Frederikshavn Golfklub, Sindal Golfklub, Sæby Golfklub, Hirtshals Golfklub og Hjørring Golfklub.

Et MUST SEE på ferieprogrammet er selvfølgelig også en tur til Skagen, hvor byens mange seværdigheder og Grenen, Danmarks yderste spids, skal besøges.

Afstande

  Strand: 400 m
  Butikker: 1000 m

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
5 Dobbeltsenge
3 Badeværelser
2 Køjesenge
1 Sovesofa
TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Bruser
Børnehøjstol
Strygejern
Strygebræt
Tørretumbler
Brændeovn
Støvsuger
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Privat have
Havemøbler
Solsenge
Åben terrasse
Legeplads
  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh76584
mh72002
mh70076
mh76782
mh77103
mh79246