Sommerhus mh76613

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

I anden række ved maleriske Femmøller Strand ligger dette usædvanligt rummelige og gennemførte feriehus med plads til den store eller flere familier. Den store, sydøstvendte fliseterrasse med kig til Ebeltoft Vig har gode havemøbler, liggestole, parasol og grill. Der er bare 150 meter til børnevenlig sandstrand og en kort spadseretur til den lokale købmand, og på den anden side af vejen ligger den legendariske Molskro.
Såvel i den rummelige entré som i stue og køkken er der flotte klinkegulve, som sammen med indretningen giver en næsten sydlandsk stemning. Den store, lyse stue i åben forbindelse med køkken har panoramavinduer og udgang til terrasse og er indrettet med dejligt sofamøblement, samt spiseafdeling med plads til 12 personer. Det lækre, nye køkken har god arbejdsplads, keramiske kogeplader, indbygningsovn, stort køle/fryseskab samt opvaskemaskine. Huset har 5 dejlige soveværelser, 4 med brede dobbeltsenge og 1 med to gode køjesenge, i alt 12 sovepladser. Stort, dejligt badeværelse med to håndvaske, bruseniche og spabad, samt gæstetoilet. Desuden er der bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Internetadgang.
Midt i Nationalpark Mols Bjerge ligger Femmøller Strand. Området er karakteriseret ved Egil Fischers ferieby med de smukke bindingsværkshuse - særlig kendt er Molskroen. Stranden med det fine sand og lave vand har det Blå Flag. Og så er der cykelsti hele vejen til Ebeltoft, som ligger kun 5 km. væk.

Afstande

  Strand: 150 m
  Golf: 6 m
  Butikker: 300 m
  Restauranter: 100 m

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
5 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
2 Køjesenge
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Tørretumbler
  Feriebolig: Sommerhus
  Gulvvarme: Badeværelser

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Fryser
Køleskab

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
  Grund: Naturgrund

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh69476
mh67289
mh62415
mh77519
mh8188
mh8196