mh76183

  • 6 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Spændende charmerende gammelt Skagenhus fra 1842 beliggende midt i hjertet af Skagen med historie, strand, hav, havn og et herligt bymiljø lige udenfor. Det er bestemt ikke kun beliggenheden, som er i top, for selve huset er virkelig charmerende skøn, let og lys indrettet og renoveret med sans for detaljen. Huset er indrette med entre, yderst stemningsfuld køkken/alrum, hyggelig stue med spiseplads, et rummeligt badeværelse med gulvvarme. Huset har tre soveværelser, hvor det ene ligger i stueplan, samt et stort bryggers. På 1 sal: er der to skønne soveværelser, og en lille hyggelig opholdsstue, hvor man kan trække sig tilbage og nyde en god bog. Der hører en lille fin have til foran huset, og en hyggelig gårdhave samt carport. Som næsten nabo til huset findes Krages Bageri, så der er garanti for friskbagte rundstykker til morgenmaden hver dag. Når I kommer hjem fra stranden eller dagens udflugt er der rig mulighed for at nyde eftermiddagen eller aftenen i haven i selskab af skøn kage til kaffen eller en lokalbrygget øl fra Skagen Bryghus.

I nærområdet indenfor max 5 minutters gang, kan I besøge Skagen Museum, Bamsemuseet, Michael og Anna Anchers hus. Den kendte Slagter, Slagter Munch, samt byens hyggelige gågade.

Husets centrale placering gør også, en rask gåtur på 10 min kan bringe jer til Lystbådehavnen, med de gamle Bindesbøll Fiskepakhuse. Her er indrettet mange små spisesteder, hvor man kan nyde frokosten udendørs, siddende direkte på kajen foran fiskepakhusene eller læg vejen forbi og få serveret på Skagen Fiskerestaurant og Restaurant Pakhuset der også holder også til i de gamle fiskepakhuse.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 300 m
  Restauranter: 100 m
  Vand: 250 m

Faciliteter - indendørs

6 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Børne højstol
Barneseng
Tøretumbler
Tyske kanaler
Trådløst

1 Opholdsstue: Gratis trådløst internet, tv, høj stol
3 Soverum: (1DS)+(1DS)+(2S), barneseng
Køkken: El-komfur, køleskab, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Solgård, terrasse, carport, fjernvarme, havegrill, anlagt have 424 m2, hyggelig møblering, byområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Carport

Lignende boliger

mh76179
mh76086
mh75723
mh76460
mh76461
mh76462