Sommerhus mh75719

  • Sommerhus
  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Velkommen til et dejligt feriehus som både udstråler tradition og moderne tider. Huset ligger i det meget populære Mörrum, kun 500 m fra bademuligheder i Mörrumsån og det fantastiske laksefiskeri (OBS: fiskekort er påkrævet). Gratis el og gratis internet.

Hyggeligt feriehus med plads til op til 5 personer. Der er et lille soveværelse med en enkeltseng samt et større soveværelse med to sovesofaer, der tilsammen giver 4 sovepladser. Feriehuset er bygget tidligt i 1800-tallet og var tidligere et bådsmandshus. Huset er løbende renoveret, og i 2009 blev køkkenet totalrenoveret. I og med at huset er bygget for længe siden, er taghøjden i dele af huset lavere end normalt.

Dejligt køkken med komfur/ovn, brødrister, el-kedel, kaffemaskine, køle-/fryseskab m.m. I stuen er der et TV med de gratis, svenske kanaler samt plads til et Boxer-kort, hvis I har lyst til at tage kortet med hjemmefra. Desuden er der dvd, cd og radio. Der er badeværelse med toilet og brusebad.

Sengetøj kan lejes direkte af ejeren for kun SEK 50 pr. sæt og skal bookes inden ankomst.

Udenfor er der en skøn terrasse med havemøbler, grill og parasol. Der er også et lille, møbleret lysthus.

Huset ligger 2 km fra en togstation, så det er muligt at komme hertil selv uden bil. Der er 5 km til stranden ved havet, men kun 500 m til bademuligheden ved Mörrumsån. Der er 1 km til en fødevarebutik og også kun 1 km til Karlshamns Golfbane. Vil I spille tennis, så kan I leje en tennisbane for SEK 60,-/time. I skal selv medbringe tennisketsjere og bolde.

Der er masser af udflugtsmål i området. Eksempelvis Östersjöfestivalen, Kreativum, jazzfestival, Eriksbergs Viltreservat, Karlskrona, Barnens gård, Tosselilla i Tomelilla og så en masse markeder rundt omkring. Hvis I ikke kan komme til at fiske i Mörrumsån, kan I prøve at fiske i havet, hvor det er frit for alle at fiske med stang og krog, og hvor der er mange fisk.

Den centrale placering i Blekinge giver også mulighed for længere dagsudflugter til bl.a. Ölands Djurpark (150 km), Kosta Boda, Österlen m.m.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 200 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Enkeltsenge
1 Badeværelser
2 Sovesofa
DVD
Radio
CD
Internet
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger