Sommerhus mh75715

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Charmerende og traditionelt feriehus på stor, tilvokset grund med høje træer. Huset er sortmalet med hvide vinduesrammer og har brændeovn, gratis internet og to trampoliner i haven. I kan have to kæledyr med på ferie.

Huset har en dejlig stor stue med brændeovn og udgang til terrassen, lige som der også er en varmepumpe. Stuen er velindrettet med en dejlig spiseafdeling og en høj stol, hvis der er en lille gæst i selskabet. Der er en sofa og en stor lænestol foran brændeovnen, hvor man rigtig kan slappe af med en god bog eller måske et spil på Ipad’en. Der er et åbent køkken med bl.a. opvaskemaskine. Der er et fjernsyn, der kan benyttes ved streaming, idet der er et Apple Tv.

I alt er der 3 soveværelser, hvoraf det ene er indrettet med en dobbeltseng. Det andet soveværelse har to enkeltsenge og det tredje værelse også to enkeltsenge. Der er mulighed for en opredning i stuen.

Der er også et anneks, der kan benyttes i sommerhalvåret, med en 140 cem bred seng. Her er indlagt strøm.

Uden for er der både en stor åben terrasse og en mindre, overdækket terrasse, hvor man nyde udelivet, også selv om vejret ikke er det bedste. Der er grill, havemøbler og liggestole til rådighed og parkering på grunden. Den store græsplæne indbyder til leg og spil eller måske en ”hjemme-skovtur” ved de faste borde og bænke under de høje træer på grunden.

Odsherred byder på skønne badestrande og mange andre oplevelser. Besøg f.eks. Geopark Odsherred, hvor det UNESCO-beskyttede istidslandskab indbyder til aktiv ferie og storslåede oplevelser i naturen for hele familien. Har I børn med, vil et besøg i Sommerland Sjælland eller Odsherred Zoo Rescue sikkert også have interesse.

Odsherreds særlige lys har tiltrukket kunstnere gennem tiden, og der er både spændende kunsthåndværkere og gallerier at besøge . I kan også besøge Hempel Glasmuseum, der huser Nordeuropas største, private glassamling. Der er også flere golfbaner i området.

Endelig har Odsherred opbygget et brand som gastronomisk lokalitet med udnyttelse af lokale råvarer fra mark, skov og strand.

Afstande

  Butikker: 5000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 1500 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Ekstra senge
4 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
Internet
Børnehøjstol
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Overdækket terrasse
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh73066
mh70911
mh67582
mh78601
mh80407
mh81701