mh75708

  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Ved Vorupør finder I dette klassiske sommerhus med den rigtige sommerhusstemning med træbeklædning i sorte farver, gode udearealer med græs, bålplads og terrasser og indvendigt med brændeovn. Sommerhuset er moderniseret i 2020 med respekt for den oprindelige sommerhusstemning.

Det åbne køkken og alrum giver fornemmelsen af sammenhængende arealer, og der er både en spiseafdeling og en stue med brændeovn. I stuen er der store vinduer ud til haven med udsigt til den store træterrasse. Køkkenet har komfur med keramiske kogeplader, emhætte, opvaskemaskine og køle/fryseskab.

De tre gode soveværelser er lyse og venlige. Der er dobbeltsenge i alle tre og i det ene er der også en køjeseng. I det funktionelle bryggers er der både vaskemaskine og tørretumbler.

Beliggenheden er rigtig god på en sidevej i rolige og smukke naturomgivelser. Der er gynge. Sommerhusområdet byder på et stort fællesareal syd for huset. Træer og beplantning bidrager til fornemmelsen af natur og skærmer samtidig for vinden. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 800 m
  Restauranter: 2300 m
  Vand: 1500 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Tøretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Trådløst

1 Opholdsstue: Brændeovn, gratis trådløst internet, tv
3 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS+2K)
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche
Aktiviteter: Fodboldmål
Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, anlagt have 812 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Lignende boliger

mh70278
mh68322
mh68214
mh77885
mh79175
nsa6009