mh74923

  • 5 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Beliggende i vandkanten, bare cirka 10 meter fra havet og med en utrolig panoramaudsigt over vandet mod øerne Lyø, Avernakø og Als, finder I dette sommerhus ved Horne. Havudsigten kan nydes både fra huset og terrassen så langt øjet rækker. Fra haven er der en havelåge ned til stranden.

Sommerhuset er i 2 plan og indrettet med stor vægt på at kunne nyde udsigten. I stueplan er der opholdsrum, køkken og badeværelse. På 1. sal findes to soveværelser. Der er kombineret opholds/spisestue indrettet med kvalitetsmøbler og udstyret med bl.a. fladskærms-tv med dvd-afspiller og radio. Fra opholdsrummet er der direkte udgang til terrassen. Køkkenafdelingen er rigt udstyret med bl.a. keramiske kogeplader, emhætte og køleskab med frostboks.

Der er en ugenert solgård samt terrasser til huset, men fælles for dem alle er den utrolige udsigt over vandet. I har direkte adgang til havet fra grunden, der endvidere grænser op til et stort friområde, som strækker sig helt ned til vandet. Der er i sommersæsonen opstillet badebroer i området. Der er ca. 5 km til Fåborg med hyggeligt bymiljø og færgeruter til de omkringliggende øer. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Huset ligger ca 400 m fra færgeafgangen Bøjden/Fynshav.

Afstande

  Butikker: 3400 m
  Restauranter: 6000 m
  Vand: 10 m

Faciliteter - indendørs

5 Sovepladser
2 Soveværelser
1 Badeværelser
Radio
TV
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Børne højstol
Barneseng
Tyske kanaler
Brændeovn

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, tv, kabel-tv, høj stol
2 Soverum: (1DS+1S)+(2S), barneseng
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab m/frostboks, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemaskine, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Og: Terrasse, el-varme, havegrill, strandgrund 276 m2, hyggelig møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Udsigt

Havudsigt

Lignende boliger

mh73694
mh65840
mh56028
mh8593
nsd2027
nse1007