Sommerhus mh74862

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Særdeles velholdt feriehus med plads til op til 10 personer. Huset er meget velholdt både inde og ude. Gratis elektricitet, gratis Internet, billig/valgfri slutrengøring (SEK 650,-). Leje af sengelinned og håndklæder er inkl. i prisen. Kun 35 km til Isaberg med skisportssted om vinteren og eventyraktiviteter om sommeren.

Velkommen til en skønt feriehus, hvor både små og store selskaber kan have det rigtig godt. Perfekt beliggenhed i det centrale Småland, hvis I vil udforske et af Sveriges mest naturskønne landskaber. Men også en meget god placering i forhold til lidt længere dagsture. For eksempel kan I køre til Astrid Lindgrens verden på lidt over 2 timer, og kører I lige så langt i den anden retning kommer I til den store by Göteborg og de smukke sandstrande på vestkysten.

Feriehuset er et 120 m2 stort, rødt feriehus, beliggende på et gammeldags landbrug i nærheden af ejerens faste bopæl. Huset er bygget i træ omkring år 1850, og gennem årene er det blevet moderniseret, men man har holdt fast i den gammeldags stil. Der er senge til 10 voksne, og der er også 2 barnesenge. Sengene er fordelt på 2 store værelser ovenpå i huset (gennemgangsrum), hvor der er 2 enkeltsenge i den ene og 6 enkeltsenge + 1 dobbeltseng i den anden.

Der er et pænt badeværelse, indrettet med toilet, brusebad og vaskemaskine.

Køkkenet har køle-/fryseskab, komfur, ovn, opvaskemaskine, mikroovn, kaffemaskine og elkedel. Det er en stor spisestue med kakkelovn. Stue med TV med Boxers kanaler og gratis internet.

I perioden fra 21. Juni og til 18. Juli har I som gæster adgang til ejerens udendørs svimmingpool på grunden (poolen anvendes også af ejeren).

Huset ligger i udkanten af nationalparken Store Mosse, det sydlige Sveriges største mose, som helt klart er værd at besøge! Fra huset er der kun ca. 35 km til Isaberg, hvor der er alpint skiløb om vinteren og flere eventyraktiviteter om sommeren. For de cowboy-/western-interesserede er der kun 20 km til temaparken High Chaparral.

Der er mange spændende museer i området, f.eks. Miliseum Militærmuseum, Hyltens Industrimuseum, Rydaholms Bil og Legetøjsmuseum, Apladalen Hembygdsmuseum, Vandalorum Kunstudstilling, Åminne Masugn (højovn), Ohsabanan Museiejärnväg (Museumsjernbane), Nydala klosterkirke, Rydaholms kirke og en række naturreservater og generelt smuk natur med mange søer, skove og kulturelle bygder.

Der er flere bademuligheder i de smukke søer i nærheden. Hvis I vil svømme indendørs, skal I køre 8 km. Der er et vandland 50 km fra huset og en Spa 45 km væk. Der er også vandrestier ved feriehuset.

Afstande

  Butikker: 11000 m
  Restauranter: 11000 m
  Vand: 3000 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
2 Soveværelser
8 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Barneseng
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Kedel
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Parkering

Tilgængelighed

0 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Lignende boliger