Sommerhus mh71985

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Velbeliggende sommerhus med vildmarksbad beliggende kun ca. 25 meter fra vandkanten med en 180 graders flot panoramaudsigt over Limfjorden ved Helligsø Drag.

Sommerhuset er samtidig et aktivitetshus med mange timers underholdning for hele familien med bordfodbold, mini billard, bordtennis, airhockey, elektronisk dart samt spillekonsol (PS3). Der er separat køkken, som bl.a. tilbyder keramiske kogeplader (induktion), emhætte, mikroovn og køleskab samt separat fryser. Stuen har komfortabelt møblement, gratis fiber-internet, dvd-afspiller samt fladskærms-tv med internationale kanaler. Derudover er der Chromecast, hvor I har mulighed for at streame egne tv-tjenester. Til en kølig sommeraften eller en efterårsaften med regn og rusk er der brændeovn til at sprede hygge og varme. Der er energivenlig varmepumpe, som giver mulighed for lavere forbrug. Huset har tre soveværelser, hvoraf der er to på 1. sal. Derudover er der en dobbeltseng på repos på 1. sal. Sommerhuset egner sig til max 6 voksne og to børn. Badeværelse med bruseniche, bademiljø samt gulvvarme. Derudover er der både vaskemaskine og tørretumbler samt højstol til de mindste. Der er åbne terrasser med havemøbler samt grill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over fjorden.

Sommerhuset ligger på en kæmpe grund på ca. 2700 m2, hvor der er rig mulighed for at være sig selv og nyde ferien i fred og ro. Rundt om grunden er der et rigt fugle- og dyreliv samt gode muligheder for fiskeri. Der er gynger til de mindste. Huset tilbyder gratis adgang til badeland Sydthy Svømmebad. Et sommerhus som skal opleves, passer til alle sæsoner.

DanCenter yder ingen service på vildmarksbadet og kan derfor ikke sikre vandkvaliteten. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 4000 m
  Restauranter: 5000 m
  Vand: 25 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
DVD
Radio
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Indendørs spa
Børnehøjstol
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Brændeovn, radio, dvd-afspiller, Chromecast, tv, parabol, høj stol
3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(2S)
1 Repos: (1DS)
1 Udestue:
Køkken: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, airhockey, dart, spillekonsol
Og: Terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund 2697 m2, komfortabel møblering, panoramaudsigt over vand, ikke-ryger hus, sommerhus m/1. sal

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Udsigt

Havudsigt

Sport

Fiskeri

Attraktioner

Badeland

Lignende boliger

mh6346
mh54527
mh54418
mh7303
mh74247
mh76507