mh71962

  • 20 Sovepladser
  • 9 Soveværelser
  • 7 Badeværelser

Tæt ved Svendborg ligger Bjørnemose Gods helt ned til Svendborgsund. Her udlejes Østfløjen på hele 480 m2 til 20 personer. Østfløjen er blevet renoveret i 2018, hvor der er lagt særdeles stor vægt på at bevare den utrolige atmosfære, som et gammelt gods fortjener.

På stueplan finder I det store opholdsrum, hvor den flotte pejs danner centrum og billardbordet understreger den skønne atmosfære. Opholdsrummet er møbleret med lyse lædersofaer samt flotte store lamper. Ved entréen ligger et bibliotek, hvorfra der også er opgang til første sal.

Der er lyst køkken med direkte udgang til den store, åbne terrasse, hvor I kan nyde omgivelserne i havemøblerne. Køkkenet er naturligvis udstyret med opvaskemaskine, køle/frys, komfur og alle andre hvidevarer og køkkenudstyr, der kan få madlavningen til at gå som en leg. Der er service til 50 personer, og i en separat bygning finder I desuden en stor sal med plads til 40 personer samt et lille anretter-køkken, så hele familien kan samles til festlige anledninger.

Der er yderligere et separat opholdsrum med et lille køkken samt to sovepladser og separat badeværelse placeret ved gangen, hvorfra der også er opgang til 1. sal. I stueplan findes der tre badeværelser samt to gæstetoiletter. I stueplan findes yderligere to soverum, begge med dobbeltsenge. Det ene har privat badeværelse og det andet ligger i forbindelse med et stort badeværelse med et 2-persers spabad.

Til underholdning og flere timers fornøjelse finder I et 80 m2 stort aktivitetsrum med legerum til børn med bl.a. strandsand på gulvene samt et bordtennisbord. Der er endvidere en særskilt squashbane og en trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring).

På første sal findes seks soveværelser med dobbeltsenge samt et master-bedroom med en himmelseng og privat badeværelse med 2-personers spabad. 1. sal har endvidere en lille opholdsstue til hyggelige stunder.

Til huset hører også en udendørs indhegnet multibane med tennis/volleyball/fodboldbane. Via en privat sti kan I gå de ca. 100 meter ned til kysten og en lille privat havn, hvor der vil være perfekte muligheder for at søsætte sine kajakker. Hvis I har egen båd med, er der mulighed for at søsætte denne fra havnen i Svendborg.

Parkering skal foregå efter anvisninger. Der må ikke parkeres på gårdspladsen.

Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 3200 m
  Restauranter: 4000 m
  Vand: 100 m

Faciliteter - indendørs

20 Sovepladser
9 Soveværelser
7 Badeværelser
Radio
TV
Internet
Satelit/kabel TV
Vaskemaskine
Pejs
Jacuzzi
Børne højstol
Barneseng
Tøretumbler
Tyske kanaler
Trådløst
Billiard bord

1 Opholdsstue: (2O), pejs, radio, gratis trådløst internet, Chromecast, tv, kabel-tv, høj stol
9 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS), barneseng
Køkkenafd.: El-komfur, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
4xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold
Og: Terrasse, whirlpool, centralvarme, legeredskaber, havegrill, anlagt have 3000 m2, hyggelig møblering, strandgrund, ikke-ryger hus
Depositum: DKK 3000

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Lignende boliger

mh71954
mh71952
mh71901
mh72082
mh72084
mh72947