Sommerhus mh71852

  • Sommerhus
  • 10 Sovepladser
  • 3 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Velbeliggende sommerhus beliggende kun ca. 500 meter fra Limfjorden med børnevenlig strand.

I stueetagen findes rummelig entré med trappeopgang til 1. salen. Der er stor stue med et godt lysindfald fra de store vinduespartier ud til haven.  Hyggehjørne til hele familien med lukket pejs samt god spiseplads. Stuen er moderne møbleret, har gratis internet og tv med tyske kanaler samt de gratis danske kanaler. Derudover er der Chromecast, så I har mulighed for at streame egne tv-tjenester.

Moderne og åbent køkken ind til stuen med granitbordplade, amerikaner køleskab/fryser med frysekapacitet på 80 liter, keramiske kogeplader, separat ovn med grill, emhætte, opvaskemaskine samt mikrobølgeovn. Der er højstol til de mindste.

Stueetagen byder også på lyst badeværelse med nyere toilet og bademiljø samt bruseniche. Derudover er der vaskemaskine samt tørretumbler. Sidst men ikke mindst to gode værelser med dobbeltsenge.

På 1. sal er der stort aktivitetsrum med mange timers underholdning for hele familien med billard/pool, bordtennis, bordfodbold samt elektronisk dart. Her findes også en dobbeltopredning/sovesofa samt fladskærms-tv med Chromecast samt behageligt møblement. Der er også udgang til svalegang. Sidst men ikke mindst findes et stort soveværelse med dobbeltseng samt en dobbelt opredning.

Sommerhuset ligger på en kæmpe grund på 2600 m2, som er omgivet af træer og buske, hvor der er rig mulighed for at være sig selv og nyde ferien i fred og ro.

Udendørs er der også aktiviteter til hele familien herunder fodboldmål, gynger, sandkasse samt trampolin (anvendes på eget ansvar/forsikring)

Der er flere åbne/overdækkede terrasser med gode havemøbler samt grill, hvor I kan nyde aftensmaden, mens solen går ned over området. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 500 m

Faciliteter - indendørs

10 Sovepladser
3 Soveværelser
1 Badeværelser
TV
Internet
Satellit/Kabel TV
Vaskemaskine
Pejs
Børnehøjstol
Tørretumbler
Tyske kanaler
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: (1DO), pejs, Chromecast, tv, parabol, høj stol
3 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS+1DO)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche
Aktiviteter: Bordtennis, billard, bordfodbold, dart, fodboldmål
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/luft varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 2662 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh7089
mh70410
mh68419
mh7481
mh7569
mh80563