Sommerhus mh71844

  • Sommerhus
  • 8 Sovepladser
  • 4 Soveværelser

Nybygget, kalmar hus meget tæt på Vesterhavet med klitudsigt. Flot træhus med gratis W-lan. Et flot, moderne feriehus med god plads til hele familien og kun 250 m til Vesterhavet. Nyd husets mange muligheder eller gå en dejlig tur ved Vesterhavet.
Husets indretning Allerede undervejs ud til dette flotte feriehus, fornemmer man husets fantastiske beliggenhed ved Vesterhavets store klitter. Huset er 111 m2 stort og har 4 dejlige soverum (1DS, 1DS, 1DS, 1DS). Flot, veludstyret køkken / alrum med alt i service / køkkengrej og alt i hårde hvidevarer. Køkkenhjørnet har bl.a. keramiske kogeplader, indbygnings ovn, emhætte, opvaskemaskine og køleskab med fryseboks. Nyd maden ved spisebordet, kig ud af vinduet og se de store høje klitter direkte ved Vesterhavet eller slap af i de bløde kvalitetsmøbler. Se TV på tysk på husets fjernsyn, som også har en Chromecast, eller lyt til musik på husets Sonos anlæg, hvor der kan streames musik til. Nyd flammerne ved den hyggelige brændeovn som sammen med den opsatte varmepumpe sørger for et minimalt forbrug til opvarmning. Der er praktiske trægulve i alle rum og huset er særdeles rengøringsvenligt. Flot badeværelse med toilet, bruser, håndvask og klinkegulv. Vaskemaskine og tørretumbler er en selvfølge. Ekstra toilet, håndvask, bruser og klinkegulv. Max. 1 husdyr er tilladt. Ikke ryger hus. Har man el-bil eller en Plug-In hybrid, så er der til huset et type 2 ladestik, der kan lade op til 11 kWh - den passer til blandt andet Tesla.
Husets omgivelser Feriehuset er beliggende på en 1.200 m2 stor klitgrund kun 250 meter fra Vesterhavet. Dejligt  terrasseanlæg med havemøbler, solvogne og grill. Nyd den helt unikke mulighed det er at sidde på terrassen samtidig med at man kan hører Vesterhavet lige på den anden side af klitterne, Der er også rig mulighed for at nyde solen, hinanden eller en god grillaften. Gå en tur med hunden i det rolige feriehusområde, henover de høje klitter og straks derefter åbenbarer Vesterhavet sig. Hver dag byder Vesterhavet på nye maleriske oplevelse, der invitere til en frisk gå- eller løbetur. Eller hvad med en lille tur på ca. 10 - 15 min op til områdets lille købmand som i sæsonen har åbent og byder på frisk morgenbrød og hvor de daglige indkøb også kan klares. Så hvad enten du er til aktiv ferie eller total afslapning danner dette flotte feriehus den perfekte ramme både hvad angår hus, beliggenhed og omgivelser. Indenfor kort køre afstand nås både den aktive handelsby i Lemvig  med flere specialbutikker eller den unikke fiskerby Thyborøn som udover den aktive fiskerihavn også byder på badestrand og op til flere aktivitetstilbud, som alle er et besøg værd.

Afstande

  Strand: 250 m
  Butikker: 300 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 250 m

Faciliteter - indendørs

8 Sovepladser
4 Soveværelser
4 Dobbeltsenge
2 Sovepladser på hems
Radio
TV
Internet
Vaskemaskine
Tørretumbler
Tyske kanaler
Brændeovn
  Feriebolig: Sommerhus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kogeplade
Ovn
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Havemøbler
Solsenge
  Grund: Naturgrund
  Grund: Klitgrund
  Terasse: Åben og overdækket terrasse

Tilgængelighed

1 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt

Udsigt

Klitter

Lignende boliger

mh71510
mh71217
mh70836
mh72851
mh7518
mh75631