Hytte mh71707

  • Hytte
  • 4 Sovepladser
  • 2 Soveværelser
  • 1 Badeværelser

Dette er et byhus i San Donato i Poggio. Det har 2 soveværelser, der kan rumme op til 4 personer komfortabelt. Ideel til familier med børn, der planlægger en langtidsferie. Der er en swimmingpool til din rekreation. Restauranterne her byder på velsmagende lokale delikatesser, du kan nå dem 500 m. Centret i 50 m afstand giver dig mulighed for at købe det daglige behov for opholdet. Der er mange turistattraktioner, men en af de mest spændende er Altiero Winery på 14,7 km. Det hyggelige sommerhus har et stort køkken, der er veludstyret med de fornødenheder, som du muligvis har brug for til madlavning. Du kan tilbringe din tid i haven i blødgøring af solen. Der er liggestole, hvor du kan slappe af og blive garvet. Parkering er tilgængelig i sommerhuset. Firenze Lufthavn ligger 46 km væk.

Afstande

  Lufthavn: 46 km
  Restauranter: 0.5 km
  Tog: 17.2 km

Faciliteter - indendørs

4 Sovepladser
2 Soveværelser
2 Enkeltsenge
1 Dobbeltsenge
1 Badeværelser
0 Etage nr.
Internet
Bruser
Trådløst
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (spisestue, køkken-alrum(spisebord, kogeplade, emhætte, kaffemaskine, ovn, køle-fryseskab, håndvask, Saftpresser), soveværelse(dobbeltseng), soveværelse(enkeltseng, enkeltseng), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, bidet))

patio, have, parkering, liggestole, Parasol, swimmingpool(deles med andre gæster, 16 x 8 m., opened from May upto and including Sep)

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Kogeplade
Ovn

Faciliteter - udendørs

Udendørs pool
Parkering

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

ihit5295.610.1
ihit5295.609.1
mh71708
mh71709
mh71710