Sommerhus mh71140

  • Sommerhus
  • 12 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Midt i Læsøs unikke natur og tæt på Østerby ligger dette helt unikke og idylliske sommerhus med god plads til familie, venner/medarbejdere eller kursus/møder. Den flotte sal i den gamle lade i tilknytning til hovedhuset er helt speciel med det indvendige synlige tangtag. I denne sal kan der være helt op til 30 personer og med de tilknyttede faciliteter som storskærm og køkken, betyder det, at i forbindelse med opholdet, kan I invitere til arrangementer som dagsmøder, kursus og lignende. I salen er der AV-udstyr, 75” storskærm, whiteboard, printer og wifi + fibernet.

Huset er fra 1740 og totalt renoveret i 2019, men har bevaret husets sjæl. Det er et af de få tanggårde på øen og giver mulighed for en uforglemmelig og unik oplevelse Sommerhuset har seks soveværelser med hver deres unikke indretning, lys og farver. Værelserne er indrettet med to enkeltsenge, der kan skubes sammen som dobbeltsenge. To lækre badeværelser, som har et godt lysindfald, gulvvarme og stor bruseniche. Bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Der er yderst veludstyret køkken med separat spisestue og hyggelig opholdsstue med tv, fibernet og Chromecast til de hyggelige aftener. Huset er opvarmet hele året og det eneste forbrug I betaler er for vand. Der er gulvvarme i hele huset.

Udenomsarealerne er helt ideelle til leg for børn og andre barnlige sjæle og her er udstyr til forskellige aktiviteter, havemøbler til solbadning og grillaftener i den fantastiske natur samt og en skøn bålplads.

SALEN og tilhørende køkken må benyttes af de 12 gæster, der kan bebo sommerhuset. Ønsker I at anvende salen til arrangementer ud over 12 personer, skal ejer/lokalkontoret kontaktes forud for indgåelse af lejeaftale for at aftale vilkårene herom ift. tillægspris og ekstra rengøring. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 3000 m
  Restauranter: 3000 m
  Vand: 300 m

Faciliteter - indendørs

12 Sovepladser
6 Soveværelser
3 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Tøretumbler
Tyske kanaler
Trådløst
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Gratis trådløst internet, Chromecast, tv
6 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(2S)
Køkken: El-komfur, køleskab, mikroovn, fryser 250 l eller større, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask
Og: Terrasse, jordvarme, havegrill, naturgrund med træer 20000 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Køleskab
Kogeplade

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh70454
mh70452
mh65626
mh71824
mh71855
mh73265