Sommerhus mh71055

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 5 Soveværelser
  • 2 Badeværelser

Helt tæt på naturen i Fjellerup Strand finder I dette nyopførte aktivitetshus fra 2020. Sommerhuset er på 180 m2 og er særdeles godt indrettet. Her er fem soveværelser og tre hemse, alle med 2 stk. 90x200 cm senge, og huset rummer således nemt 16 personer uden at pladsen bliver for trang. Huset tilbyder et wellness-rum med spabad og sauna i en klasse for sig selv. Når I sidder i saunaen, er der frit udsyn til spabadet og videre ud i haven. I kan sidde op til 5 personer i spabadet og samtidig kan saunaen rumme hele 6 personer.

I midten af huset finder I et velindrettet aktivitetsrum, hvor I kan spille billard og bordtennis og endda shuffleboard. Der er storskærm på væggen og en bar i hjørnet. Desuden finder I en PlayStation 4 på den ene hems og en legeplads i haven. Så hér er der virkelig lagt op til mange timers hygge og underholdning.

Troldtekt lofter og rustik brædder på væggene gør, at huset har en helt formidabel akustik og i kombination med indretningen sikrer det, at her kan findes ro, også selvom I er mange. Velux ovenlysvinduer med el-opluk gør at temperaturen kan sænkes effektivt selv på de varmeste sommerdage.

Når I sidder i køkkenet eller på terrassen, kan I sidde ugeneret og nyde udsigten til den omkringliggende natur, som består af træer og en hestefold, der ligger helt op ad sommerhusgrunden. Naboen er Jesholm hestehotel, så hvis I har egen hest er der mulighed opstaldning (lav selv aftale herom).

Om aftenen, når duggen falder, kan I rykke ind under overdækningen på terrassen, hvor I kan sidde op til 14 personer. Her kan I tænde terrassevarmeren og dæmpe spotsene i loftet, og herved skabe den helt rette aften stemning. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1500 m
  Restauranter: 1500 m
  Vand: 900 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
5 Soveværelser
2 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Indendørs spa
Sauna
Bruser
Tørretumbler
Tyske kanaler
Billiardbord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Tv
5 Soveværelser: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)
3 Hems: (2O)+(2O)+(2O)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, køle-frys, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Bad/wc: Wc, håndvask, bruser, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, fodboldmål
Og: Terrasse, overd. terrasse, el-varme, luft/vand varmepumpe, legeredskaber, havegrill, naturgrund 1200 m2, hyggelig møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill
Legeplads

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Nej

Lignende boliger

mh70590
mh70495
mh70215
mh71921
mh73270
mh73360