Sommerhus mh70591

  • Sommerhus
  • 14 Sovepladser
  • 6 Soveværelser
  • 3 Badeværelser

Dette sommerhus til 14 personer udstyret med udendørs spabad og bruser samt forskellige aktiviteter ligger ikke langt fra den børnevenlige strand i Ålbæk.

Sommerhuset er ideelt til en familieferie med børn, hvor I både kan nyde wellness og afslapning i det udendørs spabad på terrassen og hygge i aktivitetsrummet. Her finder I rig mulighed for interne konkurrencer, det være sig ved poolbordet eller ved bordtennisbordet eller foran darttavlen. Derudover er der både en spillekonsol og flere tv'er tilgængelige i huset.

Husets hjerte er det rummelige køkken / opholdsstue med spiseplads og opholdsområde i form af sofagruppe og et lille loungeområde, som er smagfuldt indrettet. Der er også et opholdsområde og køkkenområde med bl.a. et stort køleskab, fryser og opvaskemaskine, så der kan koges og bages.

Huset er meget rummeligt og består af seks soveværelser, hvoraf de fire er dobbeltværelser. Derudover er der to af soveværelserne med hver med tre sovepladser, ideel til ældre børn. Mastersoveværelset har eget privat badeværelse med bruser. Der er i alt tre badeværelser til rådighed i huset, heraf ét med dobbeltbruser. Der er udgang til terrassen fra alle rum.

Udenfor har børn adgang til bålplads, petanquebane og trampolin (benyttes på eget ansvar/forsikring). På den vestvendte terrasse kan forældrene slappe af i solen eller nyde en hyggelig grillaften. Der er el-oplader til elbiler.

På grund af husets størrelse afviger prisen for slutrengøring af dette hus fra den normale listepris. Betalingen af elektricitet, slutrengøring og depositum skal betales lokalt til lokalkontoret kontant. Udlejes ikke til ungdomsgrupper.

Afstande

  Butikker: 1000 m
  Restauranter: 1000 m
  Vand: 150 m

Faciliteter - indendørs

14 Sovepladser
6 Soveværelser
3 Badeværelser
TV
Internet
Vaskemaskine
Jacuzzi
Sauna
Tøretumbler
Tyske kanaler
Trådløst
Billiard bord
  Feriebolig: Sommerhus

1 Opholdsstue: Gratis trådløst internet, tv
6 Soverum: (1DS)+(1DS)+(1DS)+(1DS)+(3K)+(3K)
1 Alkove: (2O)
Køkkenafd.: El-komfur, køleskab, fryser 60 - 99 l, mikroovn, emhætte, kaffemaskine, opvaskemask.
Bad/wc: Vaskemask., tørretumbler, wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme, sauna
2xBad/wc: Wc, håndvask, bruseniche, gulvvarme
Aktiviteter: Bordtennis, billard, dart, spillekonsol
Og: Terrasse, overd. terrasse, udendørs whirlpool, el-varme, luft/luft varmepumpe, havegrill, naturgrund med træer 2615 m2, moderne møblering, sommerhusområde, ikke-ryger hus

Faciliteter - køkken

Opvaskemaskine
Kaffemaskine
Mikroovn
Fryser
Køleskab
Kogeplade
Emhætte

Faciliteter - udendørs

Grill

Tilgængelighed

  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Lignende boliger

mh70408
mh70157
mh70144
mh70635
mh71926
mh7273