Hytte mh70463

  • Hytte
  • 24 Sovepladser
  • 8 Soveværelser
  • 6 Badeværelser

I gåafstand fra centrum af det velkendte Gaschurn, smukt beliggende i Montafon-dalen, finder du 4 luksushytter, som er optimalt egnet til familier eller venner, der rejser sammen.

Du kan gå ind til centrum med indkøbsmuligheder, restauranter og hyggelige barer. Skiliften ligger kun 900 m derfra. Der er kun 50 m til det gratis sķibus-stop.

Du har 2 chalets ved siden af hinanden eller tæt på hinanden, så familier eller grupper på op til 48 personer kan få plads. Ejeren vil forsøge at planlægge hytter ved siden af hinanden for dig, men dette kan ikke garanteres.

Hver enkelt chalet er egnet til op til 24 personer. Du træder ind i chalet i den varmt indrettede, rummelige stue/spisestue med en dejlig sofa og pejs til hyggelige aftener. Det luksuriøse køkken er udstyret med alle moderne apparater, såsom et stort komfur, hurtig opvaskemaskine, stort køleskab og separat køleskab til drikkevarer, 2 ovne og en mikrobølgeovn. Det hele er udstyret med behagelig gulvvarme. Fra stuen kan du gå ud på den solrige terrasse, hvor du kan nyde den smukke udsigt over de omkringliggende bjerge.

Fordelt på 2 etager er der 8 luksuriøst indrettede soveværelser af høj kvalitet og 6 moderne badeværelser. Hvert soveværelse har tv og pengeskab. Nogle af soveværelserne har balkon.
Efter en dag med vandreture, mountainbiking, skiløb eller langrend kan du slappe af i det private wellnessområde med finsk sauna.

Der er et fællesrum, hvor du kan opbevare dine skistøvler og ski. Hver hytte har sit eget tørrerum, hvor du kan tørre dit skitøj. Der er også vaskemaskine og tørretumbler til rådighed.
På det tilstødende hotel er det muligt at spise morgenmad eller middag hver dag. Der er også en sandwich-service til rådighed. (Bemærk venligst, at hotellet kan være delvist lukket i lavsæsonen om sommeren)

Gaschurn ligger næsten for enden af den blindgyde i Montafon-dalen (om sommeren kan man køre via Silvretta Hochalmstrasse til Ischgl). Landsbyen har formået at bevare sin originalitet, hvilket gør området attraktivt for bl.a. børnefamilier. Både om vinteren og om sommeren er det et attraktivt miljø.
Gaschurn ligger ved siden af skiområdet Silvretta Montafon. Fra landsbyen er der en elevator til en højde på 2010 meter. Det er et ret omfattende skiområde, hvor snowboardere og alpine skiløbere gerne bliver udfordret.

Der er kun maksimalt 10 parkeringspladser pr. alpehytte til 48 personer.

Til din information:
Da hytten er udstyret med møbler af høj kvalitet, og efterfølgende gæster også gerne vil benytte sig af service og møbler, skal der betales et depositum på EUR 500,00 for hele opholdet. Du vil blive kontaktet af ejeren for at betale dette depositum.

Depositummet tilbagebetales ved lejeperiodens udløb, forudsat at ejendommen er afleveret uden fejl og mangler. Mangler og skader vil blive fratrukket depositummet. Depositummet tilbagebetales inden for 14 dage efter lejeperiodens udløb til den konto, som lejer har angivet, med fradrag af eventuelle ekstraudgifter, der er bestilt.

Bemærk venligst, at hvis huset ikke efterlades koste rent og skraldet er blevet ryddet væk, vil vi opkræve €50,00 for ekstra rengøring og €15,00 for at rydde op efterladt affald, mad og flasker.

Afstande

  Butikker: 0.9 km
  Restauranter: 0.25 km
  Vand: 3 km
  Bus: 0.3 km

Faciliteter - indendørs

24 Sovepladser
8 Soveværelser
7 Dobbeltsenge
6 Badeværelser
5 Køjesenge
0 Etage nr.
TV
Internet
Vaskemaskine
Sauna
Bruser
Tørretumbler
Trådløst internet
  Feriebolig: Hytte
Stueetage: (Stue(Fjernsyn), åbent køkken(komfur, ovn, opvaskemaskine , køle-fryseskab), toilet, vaskerum (tørretumbler, vaskemaskine), loungerum(køjeseng, bruser, liggestole))

På 1. etage: (soveværelse(dobbeltseng, balkon), soveværelse(dobbeltseng), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, køjeseng, bruser, håndvask, toilet, balkon), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, køjeseng, bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet, føntørrer))

På 2. etage: (soveværelse(dobbeltseng, balkon), soveværelse, Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, køjeseng, bruser, håndvask, toilet, balkon), Soveværelse med badeværelse(dobbeltseng, køjeseng, bruser, håndvask, toilet), badeværelse(bruser, håndvask, toilet))

sauna, terrasse, parkering

Faciliteter - køkken

Udstyret køkken
Opvaskemaskine
Ovn

Faciliteter - udendørs

Gårdhave
Balkon
Parkering

Tilgængelighed

2 Antal husdyr tilladt
  Rygning: Rygning forbudt
  Husdyr tilladt: Ja

Skiferie i skihytte

  Langrend: 0.5 km
  Ski lifte: 1.3 km

Lignende boliger

mh70462
ihat6793.250.1
mh70464
mh70465
mh70466